reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Myślałam , że kazał Ci jeść dzem z cukrem [emoji23] sorki. Taka moja myśl zanim doczytałam do końca [emoji23]
Ale jak lody to super :):) najlepiej z polewą toffi i cukierkami ❤️
na szczęście po tylu latach wie że nie znoszę toffi :D poznaliśmy się jak w lodziarni pracowałam i on toffi uwielbia i zawsze mu lody z tym serwowałam :)

reklama
No tak, ja się tak konsultowałam odnośnie zastrzyku na konflikt grupy krwi, bo ten mi dał skierowanie na sprawdzenie czy konflikt będzie, czy dziecko czasem nie odziedziczyło po mnie -, zważywszy na to ze to było drogie a chodzę do endokrynologa ginekologa, to zapytałam się go czy mi da skierowanie bo lekarz ogólny nie może, powiedział ze od 2018 jest darmowa szczepionka która wczesniej kosztowała 350zl i mogę z niej skorzystać, zadzwonilam do swojego ginekologa dzień przed szczepieniem i go o tym poinformowałam ze ten mi zaproponował zastrzyk zamiast badań i co on na ten temat sądzi, zgodził się i było mi lżej na sercu ze zrobiłam coś konsultując się z nim hehe
@kiiinia91, a która to jest Twoja ciąża? Ja mam podobna sytuację, ja rh- mąż rh+, ale z racji, że jest to pierwsza ciąża to nie mam obowiązku przyjęcia przed porodem szczepionki.

No tak, ja się tak konsultowałam odnośnie zastrzyku na konflikt grupy krwi, bo ten mi dał skierowanie na sprawdzenie czy konflikt będzie, czy dziecko czasem nie odziedziczyło po mnie -, zważywszy na to ze to było drogie a chodzę do endokrynologa ginekologa, to zapytałam się go czy mi da skierowanie bo lekarz ogólny nie może, powiedział ze od 2018 jest darmowa szczepionka która wczesniej kosztowała 350zl i mogę z niej skorzystać, zadzwonilam do swojego ginekologa dzień przed szczepieniem i go o tym poinformowałam ze ten mi zaproponował zastrzyk zamiast badań i co on na ten temat sądzi, zgodził się i było mi lżej na sercu ze zrobiłam coś konsultując się z nim hehe
To chyba pojade i go o wszystkim poinformuje osobiscie ;) no i ktg sobie sprawdze czy skurczy nie ma :p a badac mnie dopochwowo nie musi :p bede spokojniejsza chyba hyhy dzieki [emoji9]

Super macie mieszkanko :) bardzo ładne dodatki :)
To tylko poddasze 15 metrów [emoji23]
Dziękuje [emoji847] nie mam ręki do kwiatów, ale coś tam przeżywa u nas hah a lubię właśnie mieć jakieś dekoracje także obowiązkowo :)

No to pięknie. Ja się o tego storczyka obawiam hah, ale skoro 5 zł kosztował to może się uda go wypielęgnowac żeby tez rósł [emoji5][emoji179]
Ostatnio mój Bartek nad morzem wybrał taki łapacz snów i tak go zamontował koło wejścia, teraz jedynie ten klosz od żarówki do wymiany na jakiś zwykły chyba biały żeby pasowało.

Zobacz załącznik 871111
Piękny ten łapacz [emoji7]
Też się pochwalę swoim brzucholem,a co:D u mnie dziś 33+4, +8kg;)
Chudzinka :D
Jestem w domku ;) szyjka 1.5 cm miekka i rozwarcie na 1 cm.. mam odpoczywac i odpoczywam :*
Super :* odpoczywaj :*

Jestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisane :p mam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic ;)
I tego się trzymaj :)

Zobacz załącznik 871174 Zobacz załącznik 871171 Zamówiłam sobie próbki, jak to mówią : dobry złoty bez roboty :D
Sporo z was ma pieski i kotki są próbki darmowe, mój pies dostał smaczki, są idealne robi za nie tyle co za piłeczkę piszcząca wiec trafili super, już wiem chociaż za co da się pokroić :D

Do tego wszystkiego od wczoraj nie mam windy i nie będzie jej aż do piątku bo zerwała się jakaś linka i coś tam jeszcze i części nie ma... tak ze dymam sobie na 7 piętro :) to już 7 raz odkąd jestem w ciąży, nie wiem jak to będzie jak będę na dole z wózkiem... albo jak zdechnie winda jak będę w środku :D dodam ze blok ma 6 lat...
Gourmet słabej jakości karma :( zbóż ma od groma :(
Wiesz co, dalej są na promocji w Smyku, zakupiłam je w sumie za grosze po przecenie (jak poniżej ;)) Zobacz załącznik 871176
Ostatnio wrzucałam właśnie zdjęcie tego różowego [emoji7][emoji23] bo też kupowałam w smyku [emoji23] 33.75 zł mnie wtedy wyszedł [emoji23] był przeceniony z 89.99 na 45 zł. A przy kasie z kartą było dodatkowo -25% :D fajny, gruby, cieplutki :)
IMG_20180622_113340_1.jpg

Załączniki

• IMG_20180622_113340_1.jpg
    IMG_20180622_113340_1.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 261
reklama
Chyba zaczynam swirowac.. moze jak moj mi powie ze jest ok to sie uspokoje? No i wiesz to ktg.. [emoji14] nie musi mi gmerac w pochwie przeciez..
Ja bym chyba zadzwoniła bo jeśli masz leżeć to leżeć a taka wizyta u gina to zbieranie się , jazda samochodem pewnie itp .. wolałabym zapytać co gin na to zanim bym się wybrała [emoji39] tym bardziej że zrobiłby pewnie tylko ktg

Do góry