reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

IMG_5242.JPG

To mój , jutro zaczynam 35 ;) piękne macie brzuszki ;)

Załączniki

• IMG_5242.JPG
    IMG_5242.JPG
    383,3 KB · Wyświetleń: 259
reklama
Grunt, że już w domu[emoji16]Córka ci na pewno pomoże[emoji16] Kacze chwilę i będzie po wszystkim[emoji8]Piękny storczyk [emoji4]też z Lidla?

Właśnie nie, storczyk i ten drugi kwiatuszek z kwiaciarni obok domu i taka okazja, bo za 2 dałam 10 zł hah :)

A to moje pozostałe kwiatuszki w domku.
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG
IMG_1549.JPG

Załączniki

• IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    663,1 KB · Wyświetleń: 259
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    690,7 KB · Wyświetleń: 253
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    344,4 KB · Wyświetleń: 256
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    565,9 KB · Wyświetleń: 255
  • IMG_1549.JPG
    IMG_1549.JPG
    470,8 KB · Wyświetleń: 252
Dziewczynki nie nadrobię nie dam rady tyłu stron. A nie było mnie od wczoraj.
Miałam tego holtera. Wizyta u kardiologa 12 lipca bo teraz ma urlop.
@Ewka34 jak Kochana u Ciebie ??

Mój małżonek drugi i ostatni dzień urlopu i już szuka zajęcia bo mu się nudzi.
Wziął się za przemeblowanie na poddaszu.
Tam za komoda koło łóżeczka Mai będą stały ramki ze zdjęciami Mai i Aleksa. Plus taki słonik fajny (wczoraj rano byliśmy na giełdzie w sklepie żony szefa mojego Damiana, a ona takie cudne duperele za grosze ma) i ramki. Pewnie jeszcze coś sobie tam znajdę z takich fajnych dodatków do mieszkania.
A we wnęce gdzie kiedyś nasze łóżko stało robimy kącik dla syna. Stolik, krzesełko. Pojemniki. Kupimy taka szafkę na książeczki i kolorowanki.

Dziś jeszcze wieczorem będę robić fasolkę szparagową na zimę do słoików. Już mi się na samą myśl nie chce [emoji23] i ciasteczka z kawałkami czekolady znów. Bo mi zeszły tak że znów muszę zrobić.Zobacz załącznik 871086Zobacz załącznik 871087Zobacz załącznik 871089Zobacz załącznik 871091Zobacz załącznik 871092Zobacz załącznik 871093Zobacz załącznik 871097

Super macie mieszkanko :) bardzo ładne dodatki :)

Tylko nie bardzo tu u mamy wiem gdzie go postawić. I kiedy go złożyć , odrazu trzeba żeby się rozprostowal ?:p

A piwnice macie i folie taka żeby go przykryć cały żeby się nie kurzył? :) bo ja w nast weekend będę prała te dwie gondole co mamy i jedna zostaje u teściów, druga bierzemy do nas i stelaż i do piwnicy pod folie i będzie sobie czekał na pasażerkę [emoji5]

Hmm, nie wiem :( chyba nie trzeba? Ale ja i tak bym nie wytrzymała i złożyła hahha

Łóżeczko będzie na razie stało u nas w sypialni[emoji4] Reszta rzeczy, czyli komoda z przewijakiem, regał, fotel, stoją w drugim pokoju[emoji4] Niestety nie dałabym rady tego wcisnąć do jednego [emoji16] A też chcieliśmy, potem przenieść łóżeczko do drugiego pokoju, ale to jak już będziemy gotowi[emoji23][emoji16]
No no to rozumiem już :D u nas tak samo, tylko że do sypialni dajemy zarówno łóżeczko jak i komodę :)

Hah niestety tak ma te starsze pokolenie. Ja np od miesiąca już mam strasznie mały apetyt i jem w ciągu dnia małe snaidsnie, coś tam na obiad i tyle. Jakieś owoce + pije wodę i soki. Tak mi się nie chce jesc, że szok. To przez to, że mała już coraz większa i żołądek ma mało miejsca i jest nacisk. Dlatego dobrze obstawiałam, że do końca ciąży tak max 64 kg będzie u mnie [emoji5]
Tez mało jem, najwiecej to jem czereśni i borówek, a przed chwila mój facet przyszedł z kukurydza ahh :) nie wchodzi mi nic ciężkostrawnego.
A co do kwiatków, noe pochwale wam się bo nie mam ani ani jednego :D

reklama
Do góry