Angelika22
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grunt, że już w domu[emoji16]Córka ci na pewno pomoże[emoji16] Kacze chwilę i będzie po wszystkim[emoji8]Piękny storczyk [emoji4]też z Lidla?
Dziewczynki nie nadrobię nie dam rady tyłu stron. A nie było mnie od wczoraj.
Miałam tego holtera. Wizyta u kardiologa 12 lipca bo teraz ma urlop.
@Ewka34 jak Kochana u Ciebie ??
Mój małżonek drugi i ostatni dzień urlopu i już szuka zajęcia bo mu się nudzi.
Wziął się za przemeblowanie na poddaszu.
Tam za komoda koło łóżeczka Mai będą stały ramki ze zdjęciami Mai i Aleksa. Plus taki słonik fajny (wczoraj rano byliśmy na giełdzie w sklepie żony szefa mojego Damiana, a ona takie cudne duperele za grosze ma) i ramki. Pewnie jeszcze coś sobie tam znajdę z takich fajnych dodatków do mieszkania.
A we wnęce gdzie kiedyś nasze łóżko stało robimy kącik dla syna. Stolik, krzesełko. Pojemniki. Kupimy taka szafkę na książeczki i kolorowanki.
Dziś jeszcze wieczorem będę robić fasolkę szparagową na zimę do słoików. Już mi się na samą myśl nie chce [emoji23] i ciasteczka z kawałkami czekolady znów. Bo mi zeszły tak że znów muszę zrobić.Zobacz załącznik 871086Zobacz załącznik 871087Zobacz załącznik 871089Zobacz załącznik 871091Zobacz załącznik 871092Zobacz załącznik 871093Zobacz załącznik 871097
A widzisz[emoji16] zielono masz[emoji16] i ładnie rosną[emoji4]Właśnie nie, storczyk i ten drugi kwiatuszek z kwiaciarni obok domu i taka okazja, bo za 2 dałam 10 zł hah
A to moje pozostałe kwiatuszki w domku. Zobacz załącznik 871101Zobacz załącznik 871103Zobacz załącznik 871105Zobacz załącznik 871106Zobacz załącznik 871107
Tylko nie bardzo tu u mamy wiem gdzie go postawić. I kiedy go złożyć , odrazu trzeba żeby się rozprostowal ?
No no to rozumiem już u nas tak samo, tylko że do sypialni dajemy zarówno łóżeczko jak i komodęŁóżeczko będzie na razie stało u nas w sypialni[emoji4] Reszta rzeczy, czyli komoda z przewijakiem, regał, fotel, stoją w drugim pokoju[emoji4] Niestety nie dałabym rady tego wcisnąć do jednego [emoji16] A też chcieliśmy, potem przenieść łóżeczko do drugiego pokoju, ale to jak już będziemy gotowi[emoji23][emoji16]
Fajny masz ten brzuszek [emoji7]
Pasuje Ci
Tez mało jem, najwiecej to jem czereśni i borówek, a przed chwila mój facet przyszedł z kukurydza ahh nie wchodzi mi nic ciężkostrawnego.Hah niestety tak ma te starsze pokolenie. Ja np od miesiąca już mam strasznie mały apetyt i jem w ciągu dnia małe snaidsnie, coś tam na obiad i tyle. Jakieś owoce + pije wodę i soki. Tak mi się nie chce jesc, że szok. To przez to, że mała już coraz większa i żołądek ma mało miejsca i jest nacisk. Dlatego dobrze obstawiałam, że do końca ciąży tak max 64 kg będzie u mnie [emoji5]
Śliczne te kwiatki.
Idealny kolor do ubranka