reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No no to rozumiem już :D u nas tak samo, tylko że do sypialni dajemy zarówno łóżeczko jak i komodę :)
No komoda, niestety by nam nie weszła[emoji16] A jeszcze trochę tak strategicznie to zrobiliśmy, bo mój mąż na zmiany pracuje i też bite chciałabym to ciągle budzić[emoji39]

Dziękuje [emoji847] nie mam ręki do kwiatów, ale coś tam przeżywa u nas hah a lubię właśnie mieć jakieś dekoracje także obowiązkowo :)

No to pięknie. Ja się o tego storczyka obawiam hah, ale skoro 5 zł kosztował to może się uda go wypielęgnowac żeby tez rósł [emoji5][emoji179]
Ostatnio mój Bartek nad morzem wybrał taki łapacz snów i tak go zamontował koło wejścia, teraz jedynie ten klosz od żarówki do wymiany na jakiś zwykły chyba biały żeby pasowało.

Zobacz załącznik 871111
No zwykły bardziej by pasował[emoji4]i łapacz snów będzie łatwiej przymocować[emoji4]

Też się pochwalę swoim brzucholem,a co:D u mnie dziś 33+4, +8kg;)

Załączniki

• 15300185737621026097383406533615.jpg
    15300185737621026097383406533615.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 113
Szczuplutka, a brzuszek super piłeczka :)
Dziekuje:) miło:D z synkiem na tym etapie brzuchol był jeszcze większy. Na wadze 64 kg, mam nadzieję na 66 się zatrzymać.... No ale byłaby dotrwać do bezpiecznego terminu:)
Ja dziś zrobiłam sałatkę z ryżu brązowego, kurczak w curry, ogórek korniszon, brokul, kukurydza i obowiązkowo majonez:) wczoraj galaretki z owocami i bitą śmietaną...A jutro biorę się za pranie rzeczy małej,żeby torby spakować w razie "w"... bo jakieś adhd mi się włączyło i mam nadzieję,że przy tej mojej marnej szyjce rozwarcie się nie robi...

Dziekuje:) miło:D z synkiem na tym etapie brzuchol był jeszcze większy. Na wadze 64 kg, mam nadzieję na 66 się zatrzymać.... No ale byłaby dotrwać do bezpiecznego terminu:)
Ja dziś zrobiłam sałatkę z ryżu brązowego, kurczak w curry, ogórek korniszon, brokul, kukurydza i obowiązkowo majonez:) wczoraj galaretki z owocami i bitą śmietaną...A jutro biorę się za pranie rzeczy małej,żeby torby spakować w razie "w"... bo jakieś adhd mi się włączyło i mam nadzieję,że przy tej mojej marnej szyjce rozwarcie się nie robi...

Aż się głodna przez Ciebie zrobiłam hah :)

No lepiej się już powolutku przygotować i spakować, bo zostało nam mało czasu :)

reklama
Do góry