Wróci to ci gwarantuje ja przytyłam po 16-17 kg i w 2 miesiące ważyłam tyle co przed ciążaJa mam 16 kg na plusie zostalo mi do maxa 2 kg i 60dni ciąży napewno przekroczę mój maxymalny próg wagowy Haha oby wróciła z czasem moja waga z przed ciąży
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
No komoda, niestety by nam nie weszła[emoji16] A jeszcze trochę tak strategicznie to zrobiliśmy, bo mój mąż na zmiany pracuje i też bite chciałabym to ciągle budzić[emoji39]No no to rozumiem już u nas tak samo, tylko że do sypialni dajemy zarówno łóżeczko jak i komodę
No zwykły bardziej by pasował[emoji4]i łapacz snów będzie łatwiej przymocować[emoji4]Dziękuje [emoji847] nie mam ręki do kwiatów, ale coś tam przeżywa u nas hah a lubię właśnie mieć jakieś dekoracje także obowiązkowo
No to pięknie. Ja się o tego storczyka obawiam hah, ale skoro 5 zł kosztował to może się uda go wypielęgnowac żeby tez rósł [emoji5][emoji179]
Ostatnio mój Bartek nad morzem wybrał taki łapacz snów i tak go zamontował koło wejścia, teraz jedynie ten klosz od żarówki do wymiany na jakiś zwykły chyba biały żeby pasowało.
Zobacz załącznik 871111
miloscwczasachpopkultury
Też się pochwalę swoim brzucholem,a co u mnie dziś 33+4, +8kg
Szczuplutka, a brzuszek super piłeczka
Maljan
Jaki zgdabniutki brzuszek no i teraz będzie już rósł jak szalonyKurde a mowilam wam niedawno ze mam coś mały brzuch ja mam teraz 31tydz i 2 dni i strasznie mi szybko rośnie od tygodniaZobacz załącznik 871062 aaa i jeszcze wam się pochwale ze na wadze wybiło 7z przodu
Mikasa7
Dziekuje miło z synkiem na tym etapie brzuchol był jeszcze większy. Na wadze 64 kg, mam nadzieję na 66 się zatrzymać.... No ale byłaby dotrwać do bezpiecznego terminuSzczuplutka, a brzuszek super piłeczka
Ja dziś zrobiłam sałatkę z ryżu brązowego, kurczak w curry, ogórek korniszon, brokul, kukurydza i obowiązkowo majonez wczoraj galaretki z owocami i bitą śmietaną...A jutro biorę się za pranie rzeczy małej,żeby torby spakować w razie "w"... bo jakieś adhd mi się włączyło i mam nadzieję,że przy tej mojej marnej szyjce rozwarcie się nie robi...
Maljan
No spory spory ale też śliczny. Jak wszystkieKiiinia91, też jestem dziś 31.2 a mój brzuch to wielki w porównaniu.
Nie widaćNie taka chudzinka ...bo już 7 z przodu
miloscwczasachpopkultury
Dziekuje miło z synkiem na tym etapie brzuchol był jeszcze większy. Na wadze 64 kg, mam nadzieję na 66 się zatrzymać.... No ale byłaby dotrwać do bezpiecznego terminu
Ja dziś zrobiłam sałatkę z ryżu brązowego, kurczak w curry, ogórek korniszon, brokul, kukurydza i obowiązkowo majonez wczoraj galaretki z owocami i bitą śmietaną...A jutro biorę się za pranie rzeczy małej,żeby torby spakować w razie "w"... bo jakieś adhd mi się włączyło i mam nadzieję,że przy tej mojej marnej szyjce rozwarcie się nie robi...
Aż się głodna przez Ciebie zrobiłam hah
No lepiej się już powolutku przygotować i spakować, bo zostało nam mało czasu
reklama
miloscwczasachpopkultury