reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jestem w domku.. szyjka 1.5 cm rozwarcie 1 cm.. zalecenia luteina pod jezyk,globulki dopochwowe i aspargin .. tak szybko ucieklam ze szpitala ze szok hyhy.. recepty nie byly gotowe,zwolnienie i wypis itd to maz je odbierze po 20,wypis w czwartek do odbioru.. zwolnienie na miejscu wypisane :p mam duzo odpoczywac i lezec i nic nie robic ;)
No to super teraz tylko leżeć i pachnieć;)

Ja ciekawa jestem co u mnie wyszło z tej miękkiej szyjki. Niby się oszczędzam ale wiadomo jak jest.. moja położna mówi że jak miekka szyjka, dziecko coraz większe to w każdej chwili może się rozwarcie zrobić bo szyjka nie wytrzyma .. ale ty jeszcze ze dwa tygodnie , ja żebym trzy wytrzymała i będzie dobrze [emoji8] fajnie że masz te sterydy podane , czułabym się bezpieczniej gdybym miała [emoji39]
Dokladnie jak piszesz.. miekka szyjka ,krotka z rozwarciem.. dziecko napiera wiec wole nie chodzic... przeleze te dwa tyg ,dam rade ;) ty tez dasz :*

Zgrabnie wyglądasz :)
Już może tak dużo nie urośnie.. może w połowie lipca będziemy rodzić to już nie dużo zostało ;)

Dziękuje [emoji5][emoji56] ja mam wrażenie, że ten brzuch to już nie da rady żeby byl większy hah, nie wyobrażam sobie tego [emoji5]
I tak teściowa jest najlepsza, bo ciagle mówi, że ja to w ogóle nie mam brzuszka, że malutki itd xd

No dokładnie, już tak za 3 tyg mogłybyśmy zaczynać

@KatiNails chciałam się Ciebie coś spytać może wiesz, czy produkty kozie dostarczają tak samo wapnia jak te krowie? Lekarka dzisiaj zasugerowała żebym odstawiła krowie i kurze ale nie do końca wiem czy powinnam to robić teraz.
Tak :) o wapń nie musisz się martwić.
Ja uwielbiam kozie mleko. Jest bardzo zdrowe. Tylko ta cena ...
Kiedyś babcia miała kozy to ja byłam w raju...

reklama
Dziękuje [emoji5][emoji56] ja mam wrażenie, że ten brzuch to już nie da rady żeby byl większy hah, nie wyobrażam sobie tego [emoji5]
I tak teściowa jest najlepsza, bo ciagle mówi, że ja to w ogóle nie mam brzuszka, że malutki itd xd

No dokładnie, już tak za 3 tyg mogłybyśmy zaczynać
Ja to z babcia mojego faceta mam dopiero:D dla niej to w ogóle nic nie jem, by we mnie pchała i pchała, jak to mówi : jak już nie chcesz jeść to chociaż zrób to dla maluszka, siedzieć tez mi za dużo nie wolno, powinnam chodzić i chodzić, dobrze ze 200km dalej jest, bo by mnie umęczyła:D

Do góry