reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja odebrałam z poczty zestaw dla małej, w lidlu dokupiłam druga gąbkę do mycia i patrzcie jakie kwiatuszki do pokoiku małej za 10 zł, takie „poszkodowane”, ale może się jeszcze wyrobią, a cena tak niska, że szkoda było nie brać.

IMG_0463.JPG
IMG_0464.JPG
IMG_0465.JPG

Załączniki

• IMG_0463.JPG
    IMG_0463.JPG
    344,1 KB · Wyświetleń: 258
  • IMG_0464.JPG
    IMG_0464.JPG
    343,6 KB · Wyświetleń: 255
  • IMG_0465.JPG
    IMG_0465.JPG
    331,6 KB · Wyświetleń: 256
Wystraszylo,wystraszylo ;) bede lezec i koniec.. ta szyjka jest krotka i cm rozwarcia ma.. czyli 1.5cmx1cm i miekka wiec grozi mi przedwczesny porod ;)
Ja ciekawa jestem co u mnie wyszło z tej miękkiej szyjki. Niby się oszczędzam ale wiadomo jak jest.. moja położna mówi że jak miekka szyjka, dziecko coraz większe to w każdej chwili może się rozwarcie zrobić bo szyjka nie wytrzyma .. ale ty jeszcze ze dwa tygodnie , ja żebym trzy wytrzymała i będzie dobrze [emoji8] fajnie że masz te sterydy podane , czułabym się bezpieczniej gdybym miała [emoji39]

Ja mam 16 kg na plusie zostalo mi do maxa 2 kg i 60dni ciąży napewno przekroczę mój maxymalny próg wagowy Haha oby wróciła z czasem moja waga z przed ciąży
Ale nie wiadac u Ciebie tych 16 kg , bardzo ładnie wyglądasz przy tej wadze , pewnie byłaś kościotrup to teraz Ci się wyrównało ;) waga po porodzie szybko spadnie ;)

Wystraszylo,wystraszylo ;) bede lezec i koniec.. ta szyjka jest krotka i cm rozwarcia ma.. czyli 1.5cmx1cm i miekka wiec grozi mi przedwczesny porod ;)
Spokojnie Kochana, osiągniesz. Ja w pierwszej ciąży w tym tygodniu co jesteś miałam rozwarcie na 2 cm i jeszcze praktycznie zero szyjki:D i urodziłam w 37+5:D tylko dużo odpoczywaj

reklama
Do góry