Ja się na to nie zgodzę poród nie trwa 5 mon mają czas żeby zadecydować co zrobić od tego dawno się odeszło a nadal potrafią to praktykować masakraW ogóle dzisiaj tak dużo piszecie, że ja kilka h nadrabiałam cały dzień [emoji23]
U mnie dzisiaj była położna i analizowałyśmy plan porodu. Zastanawiam się tylko nad jednym? Czy zgadzacie się (oczywiście w sytuacji kryzysowej) na użycie próżnociągu? To jest podobno użycie takiej przyssawki do głowy dziecka. Moja położna mówi, że na to by się nie zgadzała i lepiej żeby wtedy robili cc. Ale jednak to ja muszę wypełnić ten plan.
reklama
Anulaa88
Fanka BB :)
Wiesz co, ja nie mam na razie takich objawów..A akurat mojej mamie teraz się bardziej to przyda[emoji4]Nie przyda Ci się na opuchnięte nogi w ciąży ? ja na razie tragedii nie mam ale po całym dniu widzę jakby trochę były opuchnięte w kostce
Ja też się nad tym zastanawiam...bo sama byłam tak wyciągana... oczywiście kiedyś to inaczej wyglądało. Teraz mam spłaszczoną trochę czaszkę.W ogóle dzisiaj tak dużo piszecie, że ja kilka h nadrabiałam cały dzień [emoji23]
U mnie dzisiaj była położna i analizowałyśmy plan porodu. Zastanawiam się tylko nad jednym? Czy zgadzacie się (oczywiście w sytuacji kryzysowej) na użycie próżnociągu? To jest podobno użycie takiej przyssawki do głowy dziecka. Moja położna mówi, że na to by się nie zgadzała i lepiej żeby wtedy robili cc. Ale jednak to ja muszę wypełnić ten plan.
Noo[emoji16] mojemu się akurat trafiło z pieluchą i było spoko[emoji16]Ten fantom jest zaje.bisty
Kasiula8989
W ogóle dzisiaj tak dużo piszecie, że ja kilka h nadrabiałam cały dzień [emoji23]
Ja tez.bym sie.nie zgodzila
Mam pytanko do kazdej z Was przychodzi położna? Wiem, że jest taka możliwość raz w tygodniu ale w sumie nie czuje jakieś wielkiej potrzeby Rozmawiałam z Nią i mówiła, że jakbym miała jakieś pytania albo coś by mnie martwiło to mam dzwonić i przyjedzie
Anulaa88
@Kasiula8989 do mnie nie[emoji4]Nie chciałam[emoji4]
Kasiula8989
@Kasiula8989 do mnie nie[emoji4]Nie chciałam[emoji4]
To nie jestem sama
E
Ewka34
Gość
Moj mi dzis obcinal wloski na malej mam w pachwinie mala kurzajke i nie chce jej zaciac aby sie nie rozwalila mi ,a gina musze jutro zapytac czy kolo malej moge zamrozic to dziadostwo przed porodem jeszcze.. i wlasnie dlatego moj mi obcinal wloski bo juz dlugie byly i przeszkadzaly w aplikowaniu luteiny ,a ja sama sobie nie poradze [emoji23] ale mialam cykora zeby mnie nie ciachnal w mala [emoji23]
Paulana
To nie jestem sama
Ja bym chyba tez nie chciała. Przyjedzie po porodzie chyba z dwa czy trzy razy to na pewno. Nie lubię obcych ludzi jakoś tak wprowadzać do mieszkania. Zwłaszcza że u nas małe miasto o wszyscy się znają z widzenia, więc ploty za plotami.
Ja najbardziej lubię smarować się olejkiem bio-oil. Zapobiegam rozstępom, skóra jest fajnie nawilżona. Co ważne olejek szybko się wchłania i nie zostawia tłustych plam.Ja np smaruje pupę, piersi i brzuch balsamem do ciała najzwyklejszym z babydream i co prawda jest taki gesty i trzeba trochę rozsmarować, ale się dobrze wchłania i skóra jest po nim nawilżona
E
Ewka34
Gość
Tez chyba bym sie nie zgodzila.. ten proznociag to w zastepstwie za kleszcze co?W ogóle dzisiaj tak dużo piszecie, że ja kilka h nadrabiałam cały dzień [emoji23]
reklama
Kasiula8989
Ja bym chyba tez nie chciała. Przyjedzie po porodzie chyba z dwa czy trzy razy to na pewno. Nie lubię obcych ludzi jakoś tak wprowadzać do mieszkania. Zwłaszcza że u nas małe miasto o wszyscy się znają z widzenia, więc ploty za plotami.
No mi kazala dzwonic jak bedziemy wracac z Malutką do domu to sie umowimy na spotkanie