reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@klaudiaa975 a wiec moja recenzja tych pomaranczowych.. zapach nie jest intensywny,na twarzy nie szczypie i nie pienia sie.. po wyschnieciu zapach przyjemny,skora na twarzy nawet nawilzona ;) chusteczki nie sa zbyt mokre, ale nie sa tez suche ;)

reklama
Krem do pupy mam bepanthen, a mleczko do pielęgnacji hipp. Ale raczej nie będę smarować codziennie synka całego, bo po kąpieli już będzie nawilżone bo te płyny do kąpieli nawilżają już. Tzn zobaczymy jaką będzie miał skórę.

Ja swojego dzieciaczka smaruje balsamem nawilżającym cetaphil dermoprotektor, super nawilża, nie ma drażniącego zapachu, dobrze się wchłania. Cena jest w porządku, przekonała mnie do niego pediatra.

Właśnie się zastanawiałam czy muszę czymś smarować buzię na spacery. Córka była zimowa to smarowalam ale teraz jak Młody i tak nie będzie wystawiany na słońce a nie ma jeszcze mrozów to chyba sobie daruje kremik.

Ile macie smoczków dla dziecka?
Co myślicie o chusteczkach z dady? Widziałam w biedronce za 19.99 7x72 szt
Dwa, z lovi[emoji4] ja mam z babydream zielone, mają dobry skład[emoji4]
Mam nadzieję , że nie macie mi za zle , że ja mam termin na koniec lipca a jestem u Was sierpniowek [emoji23]
Klaudiaa[emoji23][emoji16] no przestań[emoji4]
Właśnie przyszła mi paczka z apteki gemini i zamówienie ok tylko dali mi różową gruszkę do nosa...
Dorzucili też 3 próbki kremu na cellulit
Mnie dzisiaj też przyszła... mega paka[emoji23] zmieściłabym się do kartonu[emoji50]
Właśnie się zastanawiałam czy muszę czymś smarować buzię na spacery. Córka była zimowa to smarowalam ale teraz jak Młody i tak nie będzie wystawiany na słońce a nie ma jeszcze mrozów to chyba sobie daruje kremik.
Ja mam krem z nivei (na każdą pogodę) i z derma na słońce [emoji4]

reklama

Ja przeciwsłonecznym chce smarować. Jak zobaczyłam jak buzie przypieklo synkowi koleżanki. Bo nie dość , że nie zasłoniła niczym wózka to nie posmarowała. Mały miał cała buzie czerwona :/

Do góry