reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mówiłyscie ostatnio , że ból w kregoslupie, zachodzący na nogę to rwa. A jeśli boli mnie miejsce w pośladku , jak dotykam to nie czuję. Dzisiaj już jest na prawdę źle :(
Jak bym gdzieś wyszła do ludzi to wstyd bo przy każdym ruchu az zakrzycze, zajęcze.. okropne. :( To też rwa kulszowa ? Czy po prostu mięsień w pośladku tak boli, jak myślicie ? :/

I byly zbyt intensywne? Ja mam te pomaranczowe z Rossmana ;)
AA przepraszam. Myślałam , że pytasz których będę używała. Te intensywne to takie zielone opakowanie dady. Strasznie mocny zapach mają. Wczoraj przetarlam buzie na wieczór nimi to mnie piekła , musiałam umyć. Strasznie się pienia do tego.
1528815094369478549363.jpg

Załączniki

• 1528815094369478549363.jpg
    1528815094369478549363.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 320
AA przepraszam. Myślałam , że pytasz których będę używała. Te intensywne to takie zielone opakowanie dady. Strasznie mocny zapach mają. Wczoraj przetarlam buzie na wieczór nimi to mnie piekła , musiałam umyć. Strasznie się pienia do tego.Zobacz załącznik 866652
Aa oki bo juz sie wystraszylam hyhy :p mi sie wlasnie wydaja fajne te z babydream z bionagietkiem,a nagietek jest leczniczy wiec nie podrazni pupki :p

No właśnie chyba nie aż tak dużo 14 kg i ginekolog mówił mi ze dobrze z waga stojęZobacz załącznik 866607 zobaczymy co teraz powie jak zobaczy jak popękała mi skóra hehe, da się coś z tymi rozstępami zrobić czy już tak mi zostanie na wieki wieków?
Chyba to co wyszło to już pozamiatane. Ale smaruj często żeby się nie pogłębiły i następne nie wyszły. Ja nie mam do tej pory żadnego ale już przytyłam 9 kg czyli tyle co w sumie z córka a tu jeszcze 2 mce. Podejrzewam że jeszcze z 5 kg mi dojdzie to nie wiem czy też mi jakieś nie wyjdą. Tym bardziej że większość w brzuch mi idzie.
@miloscwczasachpopkultury ja z mloda lezalam w takiej jednoosobowej ,a jak teraz bedzie.. zobaczymy :p
U nas w szpitalu są dwie jedynki ale wtedy musi tam być osoba towarzysząca mąż mama siostra, która będzie tam 24 na dobę bo to chyba ze względów bezpieczeństwa żeby cały czas ktoś po porodzie był przy świeżo upieczonej mamie. A tak to reszta sal to dwójki.

Ile macie smoczków dla dziecka?
Co myślicie o chusteczkach z dady? Widziałam w biedronce za 19.99 7x72 szt
Ja mam dwa smoki. Ale jak syn będzie taki gad jak córka że ani smoczka ani butelki to nie przydadzą się.
Chusteczki z dady są takie jak te z Baby dream czyli na początku suche. Ja wolę te z Lidla lupilu.
Ale cena fajna jak za 7pak.

reklama
Do góry