miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
Pytanko a dlaczego ty co 2 tyg chodzisz do gina???
Tak mi każe przychodzić
Aha i szyjkę miałam 4,8 cm a jest 4,2 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pytanko a dlaczego ty co 2 tyg chodzisz do gina???
Ja tego sprzętu zaczęłam używać jak mały miał jakieś 4-5 mcy i zaczęłam mu podawać coś innego jak mleko, mogłam wygodnie na podłodze usiąść i dziecko karmić, albo podać mu chrupka i sobie ciamkał. Albo bawił się, bo mu się w łóżeczku nudziło.Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ? Zobacz załącznik 866371 Zobacz załącznik 866372
Tylko zastanawiam się który kolor
Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ? Zobacz załącznik 866371 Zobacz załącznik 866372
Tylko zastanawiam się który kolor
Ja mialam 30.10 i tez mi tak wyliczyl i apki tez tak hyhy
Ja miałam miesiączkę 02.11 i termin z miesiączki mam na 9 sierpieńNo 30.10 ale serio mi tak wyliczyl :/ przeciez to nie mozliwe.. ale tak wychodzi.. :/ bo liczylam teraz
Myślałam , że może nastolatek skoro nie chce buziaka od siostry a tu jednak dojrzały mężczyzna
A jakie mialyscie cykle? Bo on mi liczyl z cyklem miesiaczkowymJa miałam miesiączkę 02.11 i termin z miesiączki mam na 9 sierpień
A ile dniowy cykl podalas?Jeśli miesiączkę miałaś 30.20 to 28.07 będziesz w :
Zobacz załącznik 866376
Czyli rodzisz 6 sierpnia
Mi się zmieściło
A synek dobrze , wyszedł ze szpitala i odrazu szalał a jakiego apetytu dostał że nie nadazylam dawać jeść , naszczescie już się ogarnął i je normalnie
Ma teraz atrakcje bo mój tata przywiózł skądś jaja i dzisiaj 8 kurczaków się wykluło takie fajne małe śmieszne , takie kury mini ozdobne jak moja mama ma wolne to cały dzień prawie spedza z nią w ogrodzie , lubi pomagać przy kwiatach podlewać itp
To tak idealnie się skraca , bo coraz bliżej poród naturalnieTak mi każe przychodzić
Aha i szyjkę miałam 4,8 cm a jest 4,2 cm