reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ?:) Zobacz załącznik 866371 Zobacz załącznik 866372
Tylko zastanawiam się który kolor :)
Ja tego sprzętu zaczęłam używać jak mały miał jakieś 4-5 mcy i zaczęłam mu podawać coś innego jak mleko, mogłam wygodnie na podłodze usiąść i dziecko karmić, albo podać mu chrupka i sobie ciamkał. Albo bawił się, bo mu się w łóżeczku nudziło.
Taki miałam bujaczek, nie że się dzieckiem chwalę :p
Obraz 001.jpg

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    268,4 KB · Wyświetleń: 115
Mi się zmieściło :D
A synek dobrze , wyszedł ze szpitala i odrazu szalał a jakiego apetytu dostał że nie nadazylam dawać jeść , naszczescie już się ogarnął i je normalnie :D
Ma teraz atrakcje bo mój tata przywiózł skądś jaja i dzisiaj 8 kurczaków się wykluło takie fajne małe śmieszne , takie kury mini ozdobne :D jak moja mama ma wolne to cały dzień prawie spedza z nią w ogrodzie , lubi pomagać przy kwiatach podlewać itp :D

No musiał nadrobić te kilka dni :) najważniejsze , ze szybko doszedł do siebie bo oboje się wymeczyliscie. :)
Kochany ❤️ widać , że grzeczny i taki synun mamuni :) marzy mi się jeszcze synek i właśnie żeby był taki za mną :)

reklama
Do góry