reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ?:) Zobacz załącznik 866371 Zobacz załącznik 866372
Tylko zastanawiam się który kolor :)
Ja tego sprzętu zaczęłam używać jak mały miał jakieś 4-5 mcy i zaczęłam mu podawać coś innego jak mleko, mogłam wygodnie na podłodze usiąść i dziecko karmić, albo podać mu chrupka i sobie ciamkał. Albo bawił się, bo mu się w łóżeczku nudziło.
Taki miałam bujaczek, nie że się dzieckiem chwalę :p
Obraz 001.jpg

Załączniki

• Obraz 001.jpg
    Obraz 001.jpg
    268,4 KB · Wyświetleń: 118
Mi się zmieściło :D
A synek dobrze , wyszedł ze szpitala i odrazu szalał a jakiego apetytu dostał że nie nadazylam dawać jeść , naszczescie już się ogarnął i je normalnie :D
Ma teraz atrakcje bo mój tata przywiózł skądś jaja i dzisiaj 8 kurczaków się wykluło takie fajne małe śmieszne , takie kury mini ozdobne :D jak moja mama ma wolne to cały dzień prawie spedza z nią w ogrodzie , lubi pomagać przy kwiatach podlewać itp :D

No musiał nadrobić te kilka dni :) najważniejsze , ze szybko doszedł do siebie bo oboje się wymeczyliscie. :)
Kochany ❤️ widać , że grzeczny i taki synun mamuni :) marzy mi się jeszcze synek i właśnie żeby był taki za mną :)

reklama
Do góry