G
gosc12
Gość
Jak masz na apce?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak masz na apce?
A ty ?Jak masz na apce?
Ja mam tydz 32 w apce od soboty
Czyli teraz bede miec 33 wg OM i tak mi wpisuje lekarz w ksiazeczke zreszta u nas jest tydz roznicy tylkoA ty ?
Tak dokładnie najlepszą pozycję na boku z tą długą poduszką dla ciężarnych (nawiasem trochę jest głośna ma w środku jakieś kuleczki które chalasuja jak ja przekładam i mąż się czasem budzi bo ja czaesto zmieniam pozycję ) A nie coś gniecie ale ktoś na przepone.ponoć jak brzuch się obniży pod koniec ciąży jest lepiej.Dziewczyny też macie tak że jak leżycie na plecach to cieszko wam sie oddycha jagby coś gniotło?
Nie, bo to są blizny po poprzednich cc w środku na narządach. Teraz przy porodzie mi wytnie te zrosty ale pewnie będą się robiły nowe takie uroki cc.Ooo twoja niunia wazy tyle co moja
Moja 1313 w tym samym tygodniu
A mozess smarować czymś takim ranę żeby Cię tak nie ciągnęła ?
Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.
Ja tak mam już od kilku tygodni.
Tak ja tak mam. W ogóle kręgosłup mnie boli. Macica uciska na przeponeDziewczyny też macie tak że jak leżycie na plecach to cieszko wam sie oddycha jagby coś gniotło?
No to widzę że nie jestem samaTak tak tak : już od jakiegoś czasu tak mam i nie dam rady leżeć na plecach bo mam wrażenie wtedycji że zaraz się udusze