Lustysia
Fanka BB :)
To wtedy ktg tez masz w szpitalu [emoji23]A jesli ja mam gina w szpitalu?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To wtedy ktg tez masz w szpitalu [emoji23]A jesli ja mam gina w szpitalu?
Bede musiala sie zapytac mojego.. bo zauwazylam rano gdy sie rozciagam,mam skurcz w lydkach..Wiesz co, brałam 3x1, teraz biorę 5 albo 6 czasami. Jest znacznie lepiej[emoji4] Lekarz mi napisał, żeby tak zrobić[emoji4]
Wiem wiem.. poprostu chyba sie nakrecam z nudowHahaha no ja chciałam ci tylko wytłumaczyć bo mnie wyganiasz już na 35 tydzień a jeszcze 34 nie zaczęłam haha mniejsza z tymi tygodniami i tak urodzimy wtedy kiedy dziecku się będzie podobało
Wiem wiem.. poprostu chyba sie nakrecam z nudow
Slodko.. ❤ Robila ci akukuMy już po USG
Majeczka 1300g
Termin z USG dalej na 21 sierpnia (chociaż niektóre wymiary z USG, w sumie większość wymiarów ma jeszcze tydzień starsze - ale ja wiem kiedy była owu itp więc ten termin 21 sierpnia jest wiarygodny )
CC będziemy mieć 13 sierpnia w poniedziałek przed jego urlopem
Buzi tak nie chciała pokazać, tylko nosiu i usteczka , resztę rączkami zasłoniła.
A teraz gorsze wiadomości.
Skierowanie do kardiologa ze względu na skoki tętna (dziś na wizycie 115 - mimo że 20 minut siedziałam w poczekalni) i zaczyna mi się robić przepuklina pępkowa jak mi się zaczyna robić. Przy CC mam się przypomnieć to od razu mi to podszyje. Zobacz załącznik 864796
Usteczka cudowneMy już po USG
Majeczka 1300g (29+2)
Termin z USG dalej na 21 sierpnia (chociaż niektóre wymiary z USG, w sumie większość wymiarów ma jeszcze tydzień starsze - ale ja wiem kiedy była owu itp więc ten termin 21 sierpnia jest wiarygodny )
Buzi tak nie chciała pokazać, tylko nosiu i usteczka , resztę rączkami zasłoniła.
Skierowanie do kardiologa ze względu na skoki tętna (dziś na wizycie 115 - mimo że 20 minut siedziałam w poczekalni) i zaczyna mi się robić przepuklina pępkowa jak mi się zaczyna robić. Przy CC mam się przypomnieć to od razu mi to podszyje. Zobacz załącznik 864796
Widzę, że nasze dziewczyny identyczne wagowo haha.My już po USG
Majeczka 1300g (29+2)
Slodko.. [emoji173] Robila ci akuku
Jak wyglada taka przepuklina? Tzn jest widoczna na zewnatrz brzucha kolo pepka?