reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dziś miałam takie dziwne uciski na psioche kilka razy tak jakby mi dziecko uciskalo dziwne uczucie tak niby szczypie niby boli cholera wie???teraz minęło ale już wcześniejwcześniej parę tygodni temu też tak miałam przestało i dziś rano bylo a teraz spokój.
U mnie odkąd wkroczylam w 30 tydzień to pojawiają się bole takie jak na okres. Bol jest raczej delikatny, ciągły i przechodzi sam gdzieś po pół godzinie lub godzinie. Do tego czasami jak wstanę zrobić sobie jedzenie, lub w nocy pójdę do toalety to pojawia się taki ból w szyjce, takie pieczenie. Dobrze że lekarz w poniedziałek.

reklama
Ktg wykonywane jest tylko w szpitalu po wcześniejszym uzgodnieniu terminu?
Ja na ktg chodziłam w tamtej ciąży w przychodni gdzie chodziłam , teraz to samo . Nie musiałam w szpitalu.
Moja koleżanka np jak chodzila prywatnie to gin kazał jej do szpitala na ktg chodzić ale wcześniej trzeba było się chyba zapisać że się chce przyjść , żeby ustalili na którą godzin

Kupujecie wit. D dla niemowląt?
Ja pewnie kupię Bo takie są zalecenia. Ale nie mam zamiaru wybiegać tak w przyszłość i już kupować witaminę, kropelki na kolki lub jakieś priobiotyk i. Przy wypisie że szpitala dostanę pewnie jaka mam kupić i ile jednostek więc wtedy się w nią zaopatrze.

reklama
Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.
Ja dziś miałam takie dziwne uciski na psioche kilka razy tak jakby mi dziecko uciskalo dziwne uczucie tak niby szczypie niby boli cholera wie???teraz minęło ale już wcześniejwcześniej parę tygodni temu też tak miałam przestało i dziś rano bylo a teraz spokój.
Ja tak mam już od kilku tygodni.

Do góry