reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A masz problemy w nocy żeby np przewrócić się z jednego boku na drugi?
Mi to sprawia problem od jakiegoś czasu bo ciągnie mnie w pachwinach i boli mnie wtedy miejsce intymne i ostatnio rozkminiałam że jak zasnę na jednym boku to chyba tak przesypiam całą noc...po czym mąż mi mówi "nieprawda, nawet sobie nie wyobrażasz jak w nocy jęczysz i sapiesz jak się próbujesz przekręcić" :-D:-D
Hahaha :D mam to samo :D ale te dźwięki bezwarunkowo wychodza :D

reklama
Tez mam czesciej wieczorami ale nie biore nospy,poprostu zmieniam pozycje.. ale zaczyna mnie mocno bolec na dole,takze moja dziunia(macica ;) ) sie przygotowuje..
Ja biorę nospe raz na tydzień to jak już na prawdę się ruszyć nie mogę lub mam stres , że dzieje się coś nie tak to wolę wziąć. Bo boje się też , że jak są te skurcze i trwają tyle godzin lub twardnienie jedno za drugim to , że szyjka się skraca :/

Nie,ty konczysz 34 i zaczynasz 35, ja koncze 33 zaczynam 34 :p wg OM oczywiscie.. bo nie liczysz tyg od poczatku okresu, a od tygodnia od okresu jako 1 tydz..
Co ty gadasz :D
Ja mam dzisiaj 32+5 czyli 33 kończę w sobotę i zaczynam 33+.. czyli zaczynam 34. A ty jesteś tydzień za mną :D ale twoje rozumowanie mi się podoba bardziej. Chciałabym 35 :D

Ja tylko na chwilkę bo jestem już w pracy i mam masę roboty.
Tak więc mała waży 1300g (28.4dni), główką w dół, szyjka długa zamknięta. Te kłucia, które odczuwam to zrosty po poprzednich cc największe są po prawej stronie pęcherza i to mnie tak ciągnie.

Ja tak mam już od kilku tygodni.
Ooo twoja niunia wazy tyle co moja :)
Moja 1313 w tym samym tygodniu :):)
A mozess smarować czymś takim ranę żeby Cię tak nie ciągnęła ?

A masz problemy w nocy żeby np przewrócić się z jednego boku na drugi?
Mi to sprawia problem od jakiegoś czasu bo ciągnie mnie w pachwinach i boli mnie wtedy miejsce intymne i ostatnio rozkminiałam że jak zasnę na jednym boku to chyba tak przesypiam całą noc...po czym mąż mi mówi "nieprawda, nawet sobie nie wyobrażasz jak w nocy jęczysz i sapiesz jak się próbujesz przekręcić" :-D:-D
Mam tak samo, czytalam, ze to dziecko uciska glowka. Chociaz nawet nie wiem jak maly teraz sie ulozyl :) jak siedze albo chodze tez boli ale az tak staram sie na tym.nie skupiac

reklama
Do góry