Kasiula8989
Fanka BB :)
Dziewczyny kupujecie szumisia? a moze ktoras miala do czynienia i podzieli sie opinią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ponownie przychodzi we mnie taki moment że już mam dosyć. To trochę nie fair że kobieta poświęca swoje ciało na dziecko robiąc z siebie pewnego rodzaju inkubator. Jestem przerażona zmianami w moim ciele. Mam nadzieję, że choć trochę uda mi się dojść do formy po porodzie, który pewnie też zrobi spustoszenie z ciałem
Hormony .. urodzisz i będziesz szczesliwa. A kilogramy szybko zgubisz :*Ponownie przychodzi we mnie taki moment że już mam dosyć. To trochę nie fair że kobieta poświęca swoje ciało na dziecko robiąc z siebie pewnego rodzaju inkubator. Jestem przerażona zmianami w moim ciele. Mam nadzieję, że choć trochę uda mi się dojść do formy po porodzie, który pewnie też zrobi spustoszenie z ciałem
20 ? To nie powinnaś się zgłosić do szpitala ? Powyżej 10 jest niebezpieczne..Fiorna ślicznie wyglądałaś [emoji16]
Widzę, że coraz większe problemy z szyjką. Odpoczniecie i będzie wszystko dobrze.
Duże są już nasze maluchy [emoji4]
Takie pyszności robicie sama bym zjadła.
W niedzielę mam samolot do Polski i muszę się zacząć pakować. Dziś chyba już koło 20 skurczy miałam. Nawet nie wiem, jak moja szyjka. Nikt tam nawet nie zaglądał i nic mi nie mówił. Zaczęłam na nowo jeść magnez. Chyba za duże tempo sobie narzuciłam [emoji52]
Strasznie często się zdążają te porody wcześniaków.. najważniejsze , że maluszek zdrowy. Ale ile stresu miała biedna całą ciążę to jej ..To ja dziś sie Dowiedziałam się, że moja przyjaciółka ze studiów urodziła w piątek w 31 tygodniu! Nie znam detali, nie wiem czy CC czy SN. Dzieciaczek ma 44cm, 1600 g. Ona od jakiegoś czasu już miała ciążę zagrożoną. Teraz chyba od 3 tygodni już była w szpitalu z bo odeszły jej wody a wcześniej była hospitalizowana z powodu skurczy i skracajacej się szyjki.
Ja biore, cały czas w brzuch. Podobno można do konca ciazy i nic nie może się stac. Tylko wiadomo, ze tej skory już nie złapiesz. W nogę raz tylko spróbowałam, to przez dwa dni mnie bolała, także nie polecamCzy są tu kobitki które robią sobie zastrzyki z heparyny? Ja już zaprzestalam je robić w brzuch bo zwyczajnie się boję. A Wy ? Skora jest bardzo napięta i nie mam jak jej chwycić. Przeniosłam się na boczki, ale tutaj kończy mi się miejsce i po każdym kolejnym zastrzyku strasznie leje mi się krew z miejsca ukłucia. Zastanawiam sie nad udem lub reka ake slyszalam kiedys ze w te miejsca strasznie boli?
U mnie było podobnie, suknie oddałam Dzien przed wyjazdem, a byłam jeszcze 3 tyg. Jakos czasu nie było a teraz suknia wisi już w komisie i mam nadzieje, ze szybko uda się ja sprzedaćDziękuje wam za gratulacje! :* staram się powoli nadganiać ale dopadł mnie chyba szał poślubny
Ostatni goście weselni wyjeżdżają w sobotę także zrobi się luz. Jakoś nie mogę się ogarnąć ze wszystkim. Suknia dalej wisi na drzwiach od szafy a miałam ją do pralni
Hormony .. urodzisz i będziesz szczesliwa. A kilogramy szybko zgubisz :*
Według mnie to piękne , że kobieta może nosić dziecko pod sercem, które rozwija się i żyje dzięki niej. Tak o sobie pomysl jako o cudzie, nie inkubatorze