reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, a zabieracie ze sobą smoczek do szpitala??
Ja przy dziewczynach nie miałam. Przy pierwszej ordynator wprowadził zakaz smoków i nikt nie odważył mu się przeciwstawić. Przy drugiej też nie miałam w związku z tym, a ordynator się zdążył zmienić i w sumie było przyzwolenie.
Jutro mam wizytę u Gina, ciekawe jak mały jest duży :p Któraś jeszcze jutro wizytuje?

reklama
Ja przy dziewczynach nie miałam. Przy pierwszej ordynator wprowadził zakaz smoków i nikt nie odważył mu się przeciwstawić. Przy drugiej też nie miałam w związku z tym, a ordynator się zdążył zmienić i w sumie było przyzwolenie.
Jutro mam wizytę u Gina, ciekawe jak mały jest duży :p Któraś jeszcze jutro wizytuje?
Ja biore :p schowam gdzies najwyzej hyhy :p

Wiecie jaki jest najgorszy laktator? Taki:
Zobacz załącznik 857563
Miałam bardzo podobny przy Kubie, po prostu tragedia dla cycków, odciąganie to koszmar, pierdzi, puszcza pierś, nie polecam.
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom :)
Sam wyglad mnie odstrasza :D

Ja zabieram :) może się przydać :)
A w którym już jesteś tygodniu ?

Dziewczyny, czy któraś z Was pracuje może w Urzędzie Pracy i jest mi w stanie odpowiedzieć na kilka pytań? Albo zna się na przepisach przy rejestracji bezrobotnych?[emoji4]

Ja wezmę smoki do szpitala. Córka nigdy smoczka nie tolerowała, ale może mały będzie chciał.

reklama
Do góry