reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja kupuję taki
Screenshot_2018-05-16-16-29-04-302_com.opera.browser.png

Lub taki
Screenshot_2018-05-16-16-30-08-755_com.opera.browser.png

O innych nawet nie czytałam , więc nie pomogę :(

Załączniki

• Screenshot_2018-05-16-16-30-08-755_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-05-16-16-30-08-755_com.opera.browser.png
    63,7 KB · Wyświetleń: 363
  • Screenshot_2018-05-16-16-29-04-302_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-05-16-16-29-04-302_com.opera.browser.png
    56,3 KB · Wyświetleń: 365
Ja chce laktator z lovi kosztuje duzo ale przypadl mi do gustu.. jak nie lovi to campola dwufazowy ;) Link do: LAKTATOR RĘCZNY PROTECT DWUFAZOWY LOVI TANIO! lub Link do: LAKTATOR 2-FAZOWY CANPOL EASYSTART + AKCESORIA !!!
Ja mam z canpola, taki sześcioletni, ale super zadowolona z niego byłam. Siłę "ciągu" można sobie samemu dostosować (ja doszłam do tego metodą prób i błędów). Nie umiem opisać myków laktatora ręcznego, najlepiej to taką demonstrację zrobić kurczaki, bo inaczej można pisać i pisać :D
350_01_6275.jpg
ten o, no rewelacja i jeszcze ze szklaną flaszką w zestawie był

Załączniki

• 350_01_6275.jpg
    350_01_6275.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 57
Ja mam z canpola, taki sześcioletni, ale super zadowolona z niego byłam. Siłę "ciągu" można sobie samemu dostosować (ja doszłam do tego metodą prób i błędów). Nie umiem opisać myków laktatora ręcznego, najlepiej to taką demonstrację zrobić kurczaki, bo inaczej można pisać i pisać :D
Zobacz załącznik 857558
ten o, no rewelacja i jeszcze ze szklaną flaszką w zestawie był
No ja sie wlasnie zastanawiam nad tymi dwufazowymi,czytalam ze sa fajne i wygodne,nie trzeba wlasnie testowac bo maja ta sile ssania juz wmontowana..

reklama
Do góry