Nie nie allegro u RossmannZ gemini? Ja zrobilam zapas pampersow po 50zlnie spodziewalam sie, ze dzisiaj wciaz bedzie ta cena
reklama
Dwupak tych 0-2 (wielkość smoczka taka jak przy 0-6 tylko ta tarcza plastikowa mniejszaFajne smoczki![]()
Jeden chyba na początek ? Żeby noska nie zasłaniał ? Ja kupiłam w sumie trzy , nie mogłam się powstrzymać. Takie śliczne te z Lovi są [emoji173]️ kupiłam jeden malutki i dwa normalne![]()
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Poczytam. Nie mam bladego pojecia o nich. Fajny ten zestaw co wrzucilas, moze sie na niego zdecyduje jak juz sie dowiem o co chodziWydaje mi sie ze dzwigniai wlasnie te dwufazowe ,poczytaj o nich
![]()
Luiza.
Fanka BB :)
Wiecie jaki jest najgorszy laktator? Taki:

Miałam bardzo podobny przy Kubie, po prostu tragedia dla cycków, odciąganie to koszmar, pierdzi, puszcza pierś, nie polecam.
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom

Miałam bardzo podobny przy Kubie, po prostu tragedia dla cycków, odciąganie to koszmar, pierdzi, puszcza pierś, nie polecam.
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom
Załączniki
G
gosc12
Gość
Hoho to zaszalala Ci mamcia i kupiła na roczekButle to sama kupilam jedna narazie z lovia inne moja mama w aptece te najtansze takie.. oczywiscie ze smoczkami 12+ :/ to nic beda na kiedys
![]()
Ja miałam taki tłokowy [emoji23] potwierdzam TRAGEDIA!Wiecie jaki jest najgorszy laktator? Taki:
Zobacz załącznik 857563
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom![]()
G
gosc12
Gość
Też kupiłam dynamiczne , te w kształcie brodawkiDwupak tych 0-2 (wielkość smoczka taka jak przy 0-6 tylko ta tarcza plastikowa mniejsza). Kształt dynamiczny
mój syn tylko taki kształt smoka akceptował
![]()
Zależy od zużycia. Ale powinno się ogólnie co miesiąc. Bo że bakterie. Ja na bieżąco wyparzałam i dbałam o nie to nawet ze dwa trzy miesiące miał jeden smoczek. Re są 0-2 więc każdy będzie miała po miesiącu. Potem jak są te większe to pewnie coś dłużejTeż kupiłam dynamiczne , te w kształcie brodawkii co ile zmienialas smoczek ?
G
gosc12
Gość
DziękujeZależy od zużycia. Ale powinno się ogólnie co miesiąc. Bo że bakterie. Ja na bieżąco wyparzałam i dbałam o nie to nawet ze dwa trzy miesiące miał jeden smoczek. Re są 0-2 więc każdy będzie miała po miesiącu. Potem jak są te większe to pewnie coś dłużej
reklama
E
Ewka34
Gość
Tzn wyczailam ten laktator z lovi za 75 zl nowyWiecie jaki jest najgorszy laktator? Taki:
Zobacz załącznik 857563
Wszystkie inne to po prostu kwestia gustu i zasobności portfela. Dla mnie osobiście, przesadą jest wydanie na taki sprzęt ponad 100zł. Najlepiej to podejść sobie do jakiegoś sklepu typowo dziecięcego, z wózkami,łóżeczkami, fotelikami i innymi rzeczami tylko dla dzieci do 3-4rż i tam po prostu pomacać taki osprzęt. We Wrocławiu takim sklepem jest Askot, drogi jak szlag, ale można wymacać, nie wiem jak w innych miastach. Powiem od razu, że one wszystkie działają na tej samej zasadzie, wystarczy tylko się przyjrzeć bliżej fotkom![]()