reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Jeeeezu zaraz muszę się zbiedać do endokrynologa, a tak strasznie nie chce mi się jechać :/
Rozumiem twój ból. Mój jest na ten moment taki że mój małżonek chce jechać na miasto po jakies listwy do podłogi i dla towarzystwa mam jechać z nim a mi tak się nie chce .. masakra masakra jeszcze to gorąco

Zapisałam się na te warsztaty chustonoszenia co Wam kiedyś pisałam na 07.06. Trwają 2 h i mają pokazac jak wsadza maluszka w chustę. Można też u nich kupić chustę albo wypożyczyć:) pewnie na początek wypożyczę bo jakby się okazało że Dzidek chusty nie toleruje to bezsensu kupować. Chociaż bardzo bym chciała nosić w chuście bo ułatwi mi to wycieczki do przedszkola po córkę.

@Luiza. Majonez zrobić na szybko? A o się tak da??
No pewnie :)
Ja mam przepis z doradcy smaku, z tv, ale z kwestii smaku też jest szybki :) Robię tak jak we wskazówkach :)
Link do: Majonez
Tylko zamiast cytryny dodaję ocet, zwykły :)

Ostatnia edycja:
Bylam dzis w rossmanie ;) sa chusteczki nawilzajace z bionagietkiem babydream 4-pak za 18 zl ;) wzielam bo czytalam ze sa bez konserwantow i srodkow szkodliwych ;) wzielam tez pieluszki do szpitala w razie cos ,w lidlu te tanie za 9 zl na poczatek starczy ;) takze z mojej listy zostal do kupienia: materacyk,przescieradlo,posciel na poduche i koldre do lozeczka,laktator,wanienka z wstawka,i linomag podpieluszkowy bo zapomnialam go kupic i moze ewentualnie puder z linomagu :p i to wsio :D

A jakies jogurtowe albo sama jakbys zrobila? :)

Moja mama w zeszłym roku pomrozila rozbite w makutrze czarna porzeczkę z odrobiną cukru i pomrozila. Dzięki temu owoce nie są w papce tylko rozgniecione. Ja takie mrożonki podjadam z naturalnym jogurtem. O wiele lepsze niż lody :) a lody uwielbiam więc wiecie :D

Bylam dzis w rossmanie ;) sa chusteczki nawilzajace z bionagietkiem babydream 4-pak za 18 zl ;) wzielam bo czytalam ze sa bez konserwantow i srodkow szkodliwych ;) wzielam tez pieluszki do szpitala w razie cos ,w lidlu te tanie za 9 zl na poczatek starczy ;) takze z mojej listy zostal do kupienia: materacyk,przescieradlo,posciel na poduche i koldre do lozeczka,laktator,wanienka z wstawka,i linomag podpieluszkowy bo zapomnialam go kupic i moze ewentualnie puder z linomagu :p i to wsio :D

Dziś w Rossmanie promocje też na pieluchy i to spore promocje.

Mi zostało jeszcze zakupić oliwkę dla malucha, piżamę do porodu, nakładki na sutki bo mam wklęsłą jedną więc może się przydać. Tak to już wszystko chyba mam. Nie wiem tylko czy wyprawkę i moje rzeczy pakować razem czy osobno?

Dziś w Rossmanie promocje też na pieluchy i to spore promocje.

Mi zostało jeszcze zakupić oliwkę dla malucha, piżamę do porodu, nakładki na sutki bo mam wklęsłą jedną więc może się przydać. Tak to już wszystko chyba mam. Nie wiem tylko czy wyprawkę i moje rzeczy pakować razem czy osobno?
Ja oliwki nie stosuje ;) wzielam balsam z linomagu ;) niby jest od 7 miesiaca ale noworodka delikatnie tez mozna smarowac i sie nie lepi ;)
Screenshot_20180430-181624.png

Załączniki

• Screenshot_20180430-181624.png
    Screenshot_20180430-181624.png
    203,2 KB · Wyświetleń: 460
reklama
Do góry