E
Ewka34
Gość
On wlasnie tez czul ze cos go dusi jakby nie mogl nawet krzyknac..Jeśli bada i mowi , że wszystko dobrze to pewnie , że nie ma co sobie głowy zawracać jaki to stopień myślałam , że w ogóle nie bada
Też tak mam u swojego prowadzacego. Wszystko dobrze to umawiam się na kolejną wizytę ale jak już idę na polowkowe czy echo to fajnie jak opowiada i masz później na papierze co i jak
Ja to nawet sobie nie chce przypomnieć. Bo bałam się jak się wieczór zbliżał. Kładłam głowę na poduszkę i mnie wciągało , słyszałam brata, telewizor itp a coś mi się śniło i nie mogłam się ruszyć ani oczu otworzyć a wiedziałam , że nie śpię. To takie najlżejsze było .. reszty nie będę opowiadała
Śliczne gdzie kupiła ?
Mi się macierzyńskie nie nalezy bo nie przepracowałam roku :/ ale ani szczęście w 2017r. Weszlo ustawowe Kosiniakowe. I to się należy każdej mamie która nie dostaje macierzyńskiego. 500plus też mi przepadnie ..
Mamy ten sam plan ja w przyszłym tygodniu kupuję cała wyprawke , prócz wózka i laktatora. Te dwa zakupy w czerwcu. A lipiec leżę i pachne czekam na aniołka
To przepraszam już mi się myli. Musiałabym spojrzeć w tą kartkę z polowkowego co tam dokładnie było sprawdzane.
- rozmiary każdej części ciała
- serce
- kształt główki itp
-mozg
-jama brzuszna
-warga, nosek itp
-pepowine
-nerki, kręgosłup, łożysko, płyn owodniowy, fałd karku, itp
Więc dobrze, mowisz. Przepływy też
Ja już się mieszam z tymi badaniami , tygodniami