E
Ewka34
Gość
Paraliz senny mial moj maz ostatnio.. ale byl przerazony jak sie w koncu obudzil.. tez nie wiem, skad takie sny..Współczuję. To brzmi jak te zmory senne czy coś takiego. Ja miałam ale paraliże senne w okresie dojrzewania i nadmiernego stresu. Ale nie będę opowiadała i się rozpisywała bo to głupie i przerażające..
Dzisiaj mi się śniło , że mnie kolega zgwałcił. Też spoko sen. Eh. Nie wiem skąd się takie rzeczy w głowie biorą.
Muszę nauczyć jeść mniej. Bo cały dzień coś tam podajem A na wieczór się napcham. Wczoraj mało co zjadłam przez cały dzień a na wieczór litr fasolki po bretońsku i się ruszyć nie mogłam aż do dzisiaj jestem najedzona
No śmiesznie brzmiała twoja wypowiedź ale jak nie miałaś styczności z takim badaniem to nic dziwnego że nie wiedziałaś :*
No w sumie źle Ci mówię. Na powlokowym nie bada się łożyska i przepływów bo jest za wcześnie przecież. Mi dopiero zbadała na echu w 25 tygodniu. A tak to się robi na USG 3 trymestru. Jedynie na polowkowym się mierzy dzidziusiowi wszytko od główki po stopki z tego co pisałam wcześniej.
My też rezygnujemy raczej z prywatnego badania i zrobi mi lekarz prowadzacy. Chyba , że finansowo nam się wszystko rozpplanuje to wtedy pojedziemy. Ale za dużo wydatków na ten miesiąc jednak a jeszcze na przyszły trzeba zostawić na opłaty i życie..