reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tak kochana oczywiście :) ja wolę kupować nawet przez internet ze względu na to że mogę sobie sprawdzić czy faktycznie coś jest w porządku a jak nie to ewentualnie zwrócić :). Jak byłam w dwóch szpitalach to używali tylko na podczerwień więc widocznie istnieją takie rzetelne termometry skoro szpitale używaja :) fajne bo nie trzeba dziecka nawet dotykać by zmierzyć temperaturę
I dlatego chcę taki na odległość a nie męczyć dziecko i wkładać do pupy :huh:

reklama
Ja mnie moja matka czasami wkur.... denerwuje mnie. Chciał człowiek pogadać na spokojnie, zwierzyć się z problemów, to ci ani pocieszenia nie usłyszy, tylko jeszcze mi kracze, że ona wątpi, żę ja dzieci dooszę do 36 tygodnia, że nie jestem zdrowa, co ona możę wiedzieć? I jeszcze mi pitoli, że ona ma doświadczenie z wcześniakami, ciekawe kuwa skąd? chyba sobie wyśniła, aż mi się płakać chce, tak mnie wkurzyła. Bogi, jak trudno jest mieć taką mamę.... teraz mi pisze, że krystian wcześniak jest, mój brat nie? ciekawe tylko, że urodził się to ważył prawie 5 kilo, widział ktoś takiego wcześniaka? Jak ja kocham ludzi, którzy słysząc o twoich problemach od razu mówią, że "znam to, miałam tak samo" a dobrze wiesz, że tak nie jest.

Dziewczyny byłaby którąś chętna na ciuszki dla chłopca? Zostawiłam po Marcelku A teraz będzie córeczka to muszę sprzedać:) Dajcie znać to porobie fotki:)
Masz jakieś perełki jeśli chodzi o kombinezon taki na jesień polarowy ?
Tylko ja to mam tyle ciuchów już, że jak mam coś kupić to jakieś takie perełki perełki :)

Ja mnie moja matka czasami wkur.... denerwuje mnie. Chciał człowiek pogadać na spokojnie, zwierzyć się z problemów, to ci ani pocieszenia nie usłyszy, tylko jeszcze mi kracze, że ona wątpi, żę ja dzieci dooszę do 36 tygodnia, że nie jestem zdrowa, co ona możę wiedzieć? I jeszcze mi pitoli, że ona ma doświadczenie z wcześniakami, ciekawe kuwa skąd? chyba sobie wyśniła, aż mi się płakać chce, tak mnie wkurzyła. Bogi, jak trudno jest mieć taką mamę.... teraz mi pisze, że krystian wcześniak jest, mój brat nie? ciekawe tylko, że urodził się to ważył prawie 5 kilo, widział ktoś takiego wcześniaka? Jak ja kocham ludzi, którzy słysząc o twoich problemach od razu mówią, że "znam to, miałam tak samo" a dobrze wiesz, że tak nie jest.
Współczuję Ci bardzo ale nie przejmuj się nią bo nie warto chociaż wiem że to nie łatwe. Powinna Cię wspierać a nie dołować, może powiedz jej że jak ma tak Cię drażnić to lepiej niech swoje uwagi zachowa dla siebie bo Tobie są one nie potrzebne.Czasami warto postawić kogoś do pionu skoro nie potrafi się powstrzymać.Uszy do góry bedzie dobrze postaraj się odstresować idz na spacer albo obejrzyj jakąś komedię może to poprawi Ci humor

reklama
Nie przejmuj się. Może ma gorszy dzień i próbuje się wyżyć na Tobie..
Ddonosisz ciaze a nawet jeśli nie to co z tego. Wiele kobiet rodzi wcześniej i wcześniak to nic złego. Będzie dobrze ;-*

Do góry