reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dam znać :)
Tylko obawiam się , że właśnie taki nie do ucha będzie później głupoty pokazywal :/
No ale zobaczymy, nowy, dobra firma , nie za grosze to może się sprawdzi. A takie rzeczy kupowane przez internet jak np termometr mają gwarancję ?
Tak kochana oczywiście :) ja wolę kupować nawet przez internet ze względu na to że mogę sobie sprawdzić czy faktycznie coś jest w porządku a jak nie to ewentualnie zwrócić :). Jak byłam w dwóch szpitalach to używali tylko na podczerwień więc widocznie istnieją takie rzetelne termometry skoro szpitale używaja :) fajne bo nie trzeba dziecka nawet dotykać by zmierzyć temperaturę

reklama
Jestem dość wierzącą osoba i wiadomo że kościół jest przeciwny mieszkaniu razem. Na spotkaniach z księdzem na KSM nie raz była mowa o tym i ksiądz mówił nam otwarcie że jego zdaniem mieszkanie przed ślubem jest lepsze niż późniejsze rozwody wynikające z tego że się dobrze nie poznaliśmy . Mojego męża brat teraz z żoną są pół roku po ślubie i tyle razem mieszkają.. a ona już mówi że nie wie czy to bym dobry wybór .. on nie pomaga jej nic , bałagani i obsikuje kibel :D ja przynajmniej wiedziałam co biorę :D
My nie mieszkaliśmy razem przed ślubem i oczywiście że były małe kłótnie ale bez przesady żeby od razu żałować slubu. Teraz 7 lat po ślubie:) i jesteśmy szczęśliwi:)
Jeśli ktoś przez zamieszkanie że sobą się rozstaje to znaczy że to miłość nie była bo przecież jak inaczej to wytłumaczyć.

My nie mieszkaliśmy razem przed ślubem i oczywiście że były małe kłótnie ale bez przesady żeby od razu żałować slubu. Teraz 7 lat po ślubie:) i jesteśmy szczęśliwi:)
Jeśli ktoś przez zamieszkanie że sobą się rozstaje to znaczy że to miłość nie była bo przecież jak inaczej to wytłumaczyć.
Niestety ale to jest tak że są różni ludzi. Ja znałam mojego szwagra i wiedziałam że będzie taki jak opisałam wcześniej .. przychodzi z pracy o 22 gra na komputerze do 2 w nocy wstaje o 11 je śniadanie i jedzie do pracy . I trochę rozumiem szwagierkę .. pomimo tego że się kogoś kocha to ciężko tak żyć bo ona w dalszym ciągu żyje tak jakby sama . Nawet moja teściowa mówiła jej jaki on ma tryb życia to się łódziła że się zmieni .. tylko on niestety się nie zmienia a ona jest jego służącą bo sprząta gotuje robi wszystko. Nawet jakbym kogoś kochała to nie potrafiłabym tak żyć

Przyszła posciel i moja poduszka ♥️♥️♥️

Załączniki

• 20180426_144348.jpg
    20180426_144348.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 62
  • 20180426_145803.jpg
    20180426_145803.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 60
Niestety ale to jest tak że są różni ludzi. Ja znałam mojego szwagra i wiedziałam że będzie taki jak opisałam wcześniej .. przychodzi z pracy o 22 gra na komputerze do 2 w nocy wstaje o 11 je śniadanie i jedzie do pracy . I trochę rozumiem szwagierkę .. pomimo tego że się kogoś kocha to ciężko tak żyć bo ona w dalszym ciągu żyje tak jakby sama . Nawet moja teściowa mówiła jej jaki on ma tryb życia to się łódziła że się zmieni .. tylko on niestety się nie zmienia a ona jest jego służącą bo sprząta gotuje robi wszystko. Nawet jakbym kogoś kochała to nie potrafiłabym tak żyć
No ale przed ślubem szwagier pewnie też tak robił? Trochę straszne, i rzeczywiście ma nie ciekawie dziewczyna ale jakby zamieszkali razem przed slubem to też by tak robił pewnie. ja nie przeczę że dobrze trafiłam:) wiedziałam jaki jest mój mąż spotykaliśmy się od liceum więc miałam okazję go dobrze poznać. Do dzisiaj się śmieje że nie opuszcza deski i córka ma to po nim ale to takie drobiazgi że nawet szkoda mi się o to złościć;)

No ale przed ślubem szwagier pewnie też tak robił? Trochę straszne, i rzeczywiście ma nie ciekawie dziewczyna ale jakby zamieszkali razem przed slubem to też by tak robił pewnie. ja nie przeczę że dobrze trafiłam:) wiedziałam jaki jest mój mąż spotykaliśmy się od liceum więc miałam okazję go dobrze poznać. Do dzisiaj się śmieje że nie opuszcza deski i córka ma to po nim ale to takie drobiazgi że nawet szkoda mi się o to złościć;)
Dobrze że jesteś szczęśliwa :)
Robił tak przed ślubem tylko ona liczyła na to że jak zamieszkają razem to się to zmieni ( z reguły tak jest przecież my kobiety też nagle stajemy się paniami domu musimy gotować sprzątać itp ) a on jakoś się nie poczuwa że jest mężem , tak jakby został na etapie kawalera

Dobrze że jesteś szczęśliwa :)
Robił tak przed ślubem tylko ona liczyła na to że jak zamieszkają razem to się to zmieni ( z reguły tak jest przecież my kobiety też nagle stajemy się paniami domu musimy gotować sprzątać itp ) a on jakoś się nie poczuwa że jest mężem , tak jakby został na etapie kawalera

Ehh no to słabo. Oby się im jeszcze ułożyło i żeby chłop przejrzał na oczy.

Dziewczyny byłaby którąś chętna na ciuszki dla chłopca? Zostawiłam po Marcelku A teraz będzie córeczka to muszę sprzedać:) Dajcie znać to porobie fotki:)

reklama
Do góry