Już się rozczytala piguła bo takie bazgroly że szok 75gNie pisze Ci na odwrocie recepty ?
Nie chcę Cię w błąd wprowadzać. Najwyżej dziewczyny mnie poprawia. Ale raczej 75 się robi. A masz zrobić po 1 i 2 h czy tylko po
reklama
G
gosc12
Gość
To jak nie ma przeciwwskazań do sn to trzeba rodzić ale jak nie chcesz to trzeba dać w rękę i zrobią CC tak ? I można zapłacić w trakcie jak widzisz że nie dasz rady naturalnie a mimo to kaza ?Jest wskazaniem do cc powyżej 4500g ale mają to gdzieś i jak poród przebiega prawidłowo to radzisz SN a później problemy z dzieckiem bo ledwo się przez kanał przecisnelo-wiem bo tak miałam żałuję że nie zapłaciliśmy za to cc
Bajunia
Fanka BB :)
No ceny ma dobre jedynie te podkłady bella poporodowe widziałam taniej na Allegro i aspirator do noska to w Rossmanie jest za 6 zł tak to ceny rewelacja.
Wiesz co ale ten w Rossmanie to taka zwykła gruszka. Ja z Natalką miałam taką i taki aspirator z rurką i grucha nie zdała egzaminu. Jeszcze się zastanawiam nad tym aspiratorem pod odkurzacz słyszałam że warto przyzwyczaić dziecko od początku do niego.
G
gosc12
Gość
No właśnie a jak się zapomni to nic ? Ja powinnam brać dwie dziennie a czasem wezmę jedną a czasem w ogóle bo nieraz zapomniałam wziąć zestawu tabletek. :/ I tak biorę czasem w kratkę te witaminy ..@Iga0071 ja biore 3x1 czasem 2x1 bo mi sie zapomni
G
gosc12
Gość
Zazwyczaj dają 75Już się rozczytala piguła bo takie bazgroly że szok 75g
Maljan
Fanka BB :)
Bo my jesteśmy najfajniejszeTeż jestem praktycznie od rana do wieczora. Z przerwami ale ja lubię sobie tak popisać, poczytać do tego z tak fajnymi dziewczynami jak Wy i teraz ilość stron jest dla mnie odpowiednia na cały dzień , na lipcowkach czasem dochodziło do 80 w ciągu dnia. Więc tam po kilku dniach nieobecności trzeba było siedzieć z dwa dni i czytać i czytać i czytać. Tu przynajmniej piszemy o konkretnych rzeczach i nie w takich ilościach
No ja 7 lat zastanawiałam się nad kolejnym bo boję się okropnie ur.4600 g może nie długo to trwało bo od 2 w nocy do 7:50 ale co się nameczylam i ja i dziecko tobrak słów mała miała problemy z napięciem mięśniowym i wylew dzieka Bogu 1 stopnia torbiele które też się dzieka Bogu wstapily co ja się naplakalam to ....a szkoda gadać taka mamy nie stery służbę zdrowiaKoleżanka mi opowiadała jak rodziła. Oczywiście SN ale mały też był długo w kanale. Rodziła 12 godzin. Darła się po nich że już nie może i że chce cesarkę, doszło do tego że wzywali ordynatora. Końcem końców jednak skończyło się porodem naturalnym. Mały miał stożkową główkę po urodzeniu.. Młody ma już 9 lat a ona w dalszym ciągu nie chce nic słyszeć o kolejnym dziecku a ma 32 lata teraz..
No u mnie w szpitalu tak bywa i wszyscy o tym mówiąTo jak nie ma przeciwwskazań do sn to trzeba rodzić ale jak nie chcesz to trzeba dać w rękę i zrobią CC tak ? I można zapłacić w trakcie jak widzisz że nie dasz rady naturalnie a mimo to kaza ?
reklama