reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo :D
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać :D :)
Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak :)
Buziaki papa :) :) ;) :p
Szkoda, ale powodzenia :*

reklama
Wiesz pewnie każdy dr ma swoje progi wagowe i pewnie ważne jest oprócz wagi dziecka który to poród Twoja budowa itd. Jeśli jesteś drobniutka rodzisz pierwsze dziecko i przewidywana waga malucha jest grubo ponad 4 kg to myślę że można się z gin dogadać jeśli boisz się sn żeby napisał w karcie że masz wskazania do cc.
Raczej drobną nie jestem sle zobaczymy jak będzie z wagą małej. Jeśli na prawdę dojdzie do 4 to poproszę o CC a jeśli będzie mniejsza i nie będę miała przeciwskazan do sn to urodzę normalnie. Chyba zaczęłam się z tą myślą oswajać dzięki Wam :)

Nie jestem w stanie nadrobić postów waszych. Dziś już mnie puścili na wolność Jupii lekarz przepisal mi magnez 2x2x2 do końca ciąży trochę mnie to zaskoczyło niby dobrze działa na macice. Czy któraś z was też bierze? 2pytanie co to są te kokony o których piszecie?

Ja biorę magnez najzwyklejszy 1 tabletkę dziennie.

Powodzenia dziewczyny na wiztyach rośnijcie zdrowo :D
ja narazie robię przerwę od forum na miesiac , za dużo tutaj siedzę , zamiast zająć się innymi rzeczami , i jakoś też nie mam weny do pisania a głupot nie będę pisać :D :)
Zacznę robic porzadki,kompletować lepiej wyprawkę mam niby już sporo rzeczy ale nie wszystko jeszcze i tak :)
Buziaki papa :) :) ;) :p
Szkoda, bedzie Nam Ciebie brakować ;)

Nie jestem w stanie nadrobić postów waszych. Dziś już mnie puścili na wolność Jupii lekarz przepisal mi magnez 2x2x2 do końca ciąży trochę mnie to zaskoczyło niby dobrze działa na macice. Czy któraś z was też bierze? 2pytanie co to są te kokony o których piszecie?

W 2 trymestrze zwiększa się zapotrzebowanie. Ja też biorę 3x1 od ponad miesiąca :) Zaczęłam od chela mag b6 ale przerzuciłam się na magne b6 bo jest o 20 tabletek więcej w opakowaniu a cena taka sama :)

Szkoda. No ale papa :*
Daj znać co u Ciebie po tym czasie :):)

Też mam nieraz takie myśli, że za dużo czasu spędzam na forum. Ale póki mój mały nie wyskoczy z brzuszka to mam czas a i może się dowiem czegoś nowego albo komuś pomogę tym co sama napiszę.
Najgorsze jest tylko to, że wystarczy jeden dzień nieobecności na forum i masa stron wpisów w plecy. Nie da się wszystkiego ogarnąć wtedy. Ale co tam. Coś za coś.

@oliwiapatrycja A ciekawe jestem ile wytrzymasz bez nas☺ trzymaj się i rośnij zdrowo !

Mi przeszedł przez głowę kebab [emoji23] na osiedlu mi otworzyli wczoraj [emoji23] i podobno pyszny [emoji23][emoji23] a jeszcze mięsko baraninka [emoji7]

Kati z tego co pamietam jesteś z Rzeszowa :) ja również urodziłam się i mieszkałam w Rzeszowie , później przeprowadziłam się pod Rzeszów a teraz Wrocław :) zabierz rodzinkę do Dara kebab :) na sama myśl mam taki ślinotok ;)

reklama
Do góry