reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej ja po wizycie:) Będzie wymarzona córeczka:) synka mamy już:)
Ale.mala ma małą cyste na prawym plucu i trzeba to obserwować i mamy się nie denerwować ale jak to zrobić:(:(
Gratulacje córeczki [emoji4] nie będzie łatwo się nie denerwować, ale chociaż spróbuj. Stres bardziej szkodzi dziecku, a ja trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

reklama
Prawko dostanie ale terminowe ;) tu jest konflikt w przepisach.. bo gdyby widzial bardzo slabo chociazby na to oko to nie dostanie ,a jesli nie widzi to dostanie ;) chore ale takie mamy prawo,moj maz sie dowiadywal o tym bo na jedno oko widzi bardzo slabo i bal sie o prawko a jak zdawal kiedys to widzial znosnie teraz mu sie pogorszylo.
Aaa, proszę bardzo... Krzysiek nie widzi na to oko w ogóle, to jest zaniedbanie rodziców z dzieciństwa, ma plamkę na źrenicy. Jak go namawiałam żeby do okulisty poszedł, bo teraz taka medycyna, że może da się to operować, to nie i koniec. A prawko to dobrze wiedzieć :)

Ja mam od gina zalecenie mierzenia bo przez pierwsze dwie wizyty w ciąży miałam 140/90 ale to przez to że do niej trzeba wleźć po schodach i mierzyłam najpierw 3 razy dziennie przez miesiąc i normalnie w domu miałam poniżej 120/80 a teraz mierzę rano i wieczorem co 2 dni i też jest wporzo :-D mam chorobę białego fartucha albo po prostu przebieżka po tych schodach tak działa :D
U gina zawsze miałam potrójne :D położna już wie , że jestem zestresowana i odczekuje :D raz myślała , że się ciśnieniomierz zepsuł bo miałam takie wysokie ciśnienie :D
Ważne , że w domu jak mierzysz masz dobre :)

30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg

Mnie szycie wzięło na całego, uszyłam rękawek do karmienia. Nie mam doświadczenia, ale po tym jak kiedyś trzymałam malucha i czułam jak głowa się wbijała w rękę to pomyślałam, że dla niego to też dyskomfort. Myślę, że się przyda :):)

Załączniki

• 30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg
    30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg
    383,7 KB · Wyświetleń: 391
Hej ja po wizycie:) Będzie wymarzona córeczka:) synka mamy już:)
Ale.mala ma małą cyste na prawym plucu i trzeba to obserwować i mamy się nie denerwować ale jak to zrobić:(:(
Gratuluję coruni ❤️❤️❤️
Ile ważyła ? Masz zdjęcia ?:)
Będzie dobrze :* będziecie pod stałą opieką i nic złego się nie stanie. A możliwe, że się samoistnie wchłonie ? Mówił cos więcej lekarz ?

reklama
Aaa, proszę bardzo... Krzysiek nie widzi na to oko w ogóle, to jest zaniedbanie rodziców z dzieciństwa, ma plamkę na źrenicy. Jak go namawiałam żeby do okulisty poszedł, bo teraz taka medycyna, że może da się to operować, to nie i koniec. A prawko to dobrze wiedzieć :)
U mojego bylo zaniedbanie lekarza :/ napisalam bo wiedzialam ;) dopytajcie sie kogos o to,bo jesli umie jezdzic to tylko robic ;)

Do góry