reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej ja po wizycie:) Będzie wymarzona córeczka:) synka mamy już:)
Ale.mala ma małą cyste na prawym plucu i trzeba to obserwować i mamy się nie denerwować ale jak to zrobić:(:(
Gratulacje córeczki [emoji4] nie będzie łatwo się nie denerwować, ale chociaż spróbuj. Stres bardziej szkodzi dziecku, a ja trzymam kciuki żeby wszystko było ok!

reklama
Prawko dostanie ale terminowe ;) tu jest konflikt w przepisach.. bo gdyby widzial bardzo slabo chociazby na to oko to nie dostanie ,a jesli nie widzi to dostanie ;) chore ale takie mamy prawo,moj maz sie dowiadywal o tym bo na jedno oko widzi bardzo slabo i bal sie o prawko a jak zdawal kiedys to widzial znosnie teraz mu sie pogorszylo.
Aaa, proszę bardzo... Krzysiek nie widzi na to oko w ogóle, to jest zaniedbanie rodziców z dzieciństwa, ma plamkę na źrenicy. Jak go namawiałam żeby do okulisty poszedł, bo teraz taka medycyna, że może da się to operować, to nie i koniec. A prawko to dobrze wiedzieć :)

Ja mam od gina zalecenie mierzenia bo przez pierwsze dwie wizyty w ciąży miałam 140/90 ale to przez to że do niej trzeba wleźć po schodach i mierzyłam najpierw 3 razy dziennie przez miesiąc i normalnie w domu miałam poniżej 120/80 a teraz mierzę rano i wieczorem co 2 dni i też jest wporzo :-D mam chorobę białego fartucha albo po prostu przebieżka po tych schodach tak działa :D
U gina zawsze miałam potrójne :D położna już wie , że jestem zestresowana i odczekuje :D raz myślała , że się ciśnieniomierz zepsuł bo miałam takie wysokie ciśnienie :D
Ważne , że w domu jak mierzysz masz dobre :)

30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg

Mnie szycie wzięło na całego, uszyłam rękawek do karmienia. Nie mam doświadczenia, ale po tym jak kiedyś trzymałam malucha i czułam jak głowa się wbijała w rękę to pomyślałam, że dla niego to też dyskomfort. Myślę, że się przyda :):)

Załączniki

• 30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg
    30740638_1877575722287090_9190734120810971136_o.jpg
    383,7 KB · Wyświetleń: 386
Hej ja po wizycie:) Będzie wymarzona córeczka:) synka mamy już:)
Ale.mala ma małą cyste na prawym plucu i trzeba to obserwować i mamy się nie denerwować ale jak to zrobić:(:(
Gratuluję coruni ❤️❤️❤️
Ile ważyła ? Masz zdjęcia ?:)
Będzie dobrze :* będziecie pod stałą opieką i nic złego się nie stanie. A możliwe, że się samoistnie wchłonie ? Mówił cos więcej lekarz ?

reklama
Aaa, proszę bardzo... Krzysiek nie widzi na to oko w ogóle, to jest zaniedbanie rodziców z dzieciństwa, ma plamkę na źrenicy. Jak go namawiałam żeby do okulisty poszedł, bo teraz taka medycyna, że może da się to operować, to nie i koniec. A prawko to dobrze wiedzieć :)
U mojego bylo zaniedbanie lekarza :/ napisalam bo wiedzialam ;) dopytajcie sie kogos o to,bo jesli umie jezdzic to tylko robic ;)

Do góry