reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
U mnie to różnie bywa, ja przez to łożysko z przodu to czuje czasami ruchy, ale są one takie przytłumione i czasami nawet nie ogarniam, że to właśnie dzidzia harcuje [emoji5]
Ja mam łożysko z przodu, a bardzo szybko czułam ruchy i czuję mocno. Ale to pewnie dlatego że niunia jest dość nisko i może kopię pod łożyskiem.

Robilam miejsce pod lozeczko juz i musialam przeniesc palme w inne miejsce ale nie chcialam do innego pokoju bo wiadomo ,kwiat sie przyzwyczail do sypialni ;) teraz wyglada to tak jak w dzungli :D ale da sie przyzwyczaic ;)
IMAG5412.jpg

Załączniki

• IMAG5412.jpg
    IMAG5412.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 348
Fajnie, że udało się z córeczką a cystą rzeczywiście się nie przejmujcie przynajmniej się postaraj;) może sie okazać, że do następnej wizyty się wchłonie. Moja koleżanka tak miała jak była z synkiem w ciąży.

Też miał na plucu ?
Ja z natury jestem straszny nerwus więc się poplakalam i.nawet nie cieszyłam się z wiadomości, że to córeczka:(

Też to czytałam i dlatego jak sąsiadka zaproponowała mi swój wózek za 300 zł 3w1 to pomimo tego że nie do końca podoba mi się wzór na wózku to się zdecydowałam..przynajmniej wiem że fotelik nie miał żadnych wypadków ani kolizji :)
No i zrobiłam te placki [emoji23]
Jeszcze siostra była i do mnie jak Thermomix po 20s się wyłączył: to juuuuuuzzz??? [emoji33]
[emoji33][emoji33][emoji33][emoji33]
IMG_20180420_170138.jpg

Załączniki

• IMG_20180420_170138.jpg
    IMG_20180420_170138.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 301
reklama
Do góry