E
Ewka34
Gość
Nie probowalam bo nie widzialam u nasHeineken bezalkoholowy też jest bardzo dobry, ostatnio miałam przyjemność próbować.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie probowalam bo nie widzialam u nasHeineken bezalkoholowy też jest bardzo dobry, ostatnio miałam przyjemność próbować.
Ja mam łożysko z przodu, a bardzo szybko czułam ruchy i czuję mocno. Ale to pewnie dlatego że niunia jest dość nisko i może kopię pod łożyskiem.U mnie to różnie bywa, ja przez to łożysko z przodu to czuje czasami ruchy, ale są one takie przytłumione i czasami nawet nie ogarniam, że to właśnie dzidzia harcuje [emoji5]
Fajnie, że udało się z córeczką a cystą rzeczywiście się nie przejmujcie przynajmniej się postaraj może sie okazać, że do następnej wizyty się wchłonie. Moja koleżanka tak miała jak była z synkiem w ciąży.
Fajnie, że udało się z córeczką a cystą rzeczywiście się nie przejmujcie przynajmniej się postaraj może sie okazać, że do następnej wizyty się wchłonie. Moja koleżanka tak miała jak była z synkiem w ciąży.
Gratuluję coruni
Ile ważyła ? Masz zdjęcia ?
Będzie dobrze :* będziecie pod stałą opieką i nic złego się nie stanie. A możliwe, że się samoistnie wchłonie ? Mówił cos więcej lekarz ?
No i zrobiłam te placki [emoji23]Też to czytałam i dlatego jak sąsiadka zaproponowała mi swój wózek za 300 zł 3w1 to pomimo tego że nie do końca podoba mi się wzór na wózku to się zdecydowałam..przynajmniej wiem że fotelik nie miał żadnych wypadków ani kolizji
Cysta w USG wyszła, tak? Trzymam kciuki żeby się to wchłonęło ładnie
Jedz na zdrowie ! :*Ja właśnie smażę placuszki ziemniaczane [emoji5] Zobacz załącznik 848684
Tak tak. Sama zamierzam zjeść ten talerzyk [emoji5]
Tak, też płucu. To było coś związane z tym, że w momencie tworzenia się pęcherzyków płucnych w jednym zebrał się jakiś płyn dlatego ale samo zniknęło.Też miał na plucu ?
Ja z natury jestem straszny nerwus więc się poplakalam i.nawet nie cieszyłam się z wiadomości, że to córeczka