madziula92
Fanka BB :)
Powiem Wam dziewczyny że u mnie też libido chyba -100, nie mam ochoty na bliskości..szkoda mi tylko mojego męża..a on też nie nalega, bo się chyba boi żeby dzidzi nic nie zrobić..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mam nadzieję , że i po porodzie będziecie się odzywać tu czasem będziemy siedziały przy drinku wieczorem lub lampce wina i pisać sobie jak nas dzieciaki wykończyły przez cały dzień
To widzę dzisiaj jakiś dzień kłótni.No i super, że rośnie synek jak na drożdżach ja tez myślałam nad tym imieniem jeśli miałby być chłopczyk, ale u nas jednak Kornelia
Nie przejmuj się i nie stresuj, na pewno jakoś się dogadacie, chwila spokoju od siebie i może za pare dłuższych chwil przemyśli swoje zachowanie i zapamięta, że Tobie stresować się nie wolno.. i będzie bardziej wyrozumiały. Ja tez z moim dziś dzień ciezki, bo zachowuje się jak dzieciak i szkoda gadać. To ja w tej ciąży spokojna, a on o byle błahostkę jakieś nerwy.. ale olałam go, ja sobie siedzę na telefonie, czytam książkę, a on robi muzykę i każdy zadowolony [emoji5]
Jej to uważaj i patrz pod nóżki, żebyś już takiej sytuacji nie miała!
Jak by lekarz był, to nie byłoby problemu, ale lekarza nie ma, urlop sobie ciachnął.
Jest i to bardzo dobry
Jak wyżej, lekarz z przychodni ma urlop.
Masz córę o imieniu Luiza?
Faaajnie, ja mojego imienia jakoś nie lubię, zawsze chciałam mieć na imię Natalia.
O jeju, pobiłas chyba wszelkie rekordy z ilością aplikacji hah [emoji5][emoji5][emoji5][emoji16][emoji16]
A nie ma innego na NFZ niż ten w przychodni ?Jak by lekarz był, to nie byłoby problemu, ale lekarza nie ma, urlop sobie ciachnął.
Jest i to bardzo dobry
Jak wyżej, lekarz z przychodni ma urlop.
Masz córę o imieniu Luiza?
Faaajnie, ja mojego imienia jakoś nie lubię, zawsze chciałam mieć na imię Natalia.
Super , że się udało wszystko może zakład karny by go czegoś nauczył .czyli to nie była sprawa sądowa tylko przesłuchanie na policji ? Pytam bo moja mama w przyszłym tygodniu ma sprawę rozwodowa plus o alimenta. Ojciec od listopada nie płaci nic i ciekawa jestem czy będzie wyrównanie od tamtego czasu ? I ile miesięcy musiałby nie płacić żeby doszło do takiego przesłuchania ?Ja po tym przesłuchaniu odnośnie nie płacenia alimentów przez byłego faceta super zadowolona. Trafił mi się fajny policjant. Napisał to tak żeby nie kłamać, ale takimi słowami żeby to podkręcić. Jak to źle że on nie płaci itp itd. i powiedział że jak nie będzie pod adresem meldunku odbierał wezwań to puszczą że jest poszukiwany i że jest na dobrej drodze do zakładu karnego. A tam będzie musiał pracować żeby alimenty wyrównywać do funduszu, a potem dla dziecka.
Ja już tak mam. Mieszkanie stoi puste , czeka na meble a ja już wiem jaki kolor będą miały firanki w salonie, gdzie będzie leżał dywanik na przedpokoju i jakie pudelka kupić na przyprawy w kuchni rozrysowana mam szafę w notesie, gdzie ile półek, gdzie wieszaki itp. Lubię mieć tak wszystko poukładane ale jeśli chodzi o planowanie wycieczek, wyjazdow, spotkań to tez wyplanowane nie wychodziły i potem tylko rozczarowanieKochana nie planuj tylko kombinuj ja nigdy nie planowalam bo zawsze nic mi nie wychodzilo
Też całkiem możliwa opcja ale na przykład, jak wyjdziemy na spacer z dzieciakami i siądziemy na ławce to chociaż nam czas zleci jak sobie popiszemy a przy okazji maluch zaczerpnie świeżego powietrza a tak będziemy patrzyły w nieboJestem za chyba ze zasne