reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja też mam libido -100 ale mojego nie ma kilka tygodni to już po tym czasie jak jest trzy dni to przynajmniej 1 raz mam ochotę a drugi raz nie mam ochoty ani siły ale jakoś mnie podkręci i się skusze. Gdyby miało to wychodzić z mojej inicjatywy nie kochalibyśmy się w ogóle. Może wszystko wróci do normy po ciąży :) tylko nie mów mu "nie" tylko wytłumacz , że dzisiaj nie bo nie masz ochoty czy cos. Bo on się czuje jak wcześniej, u niego nic się nie zmieniło więc czuje się zdezorientowany. Niech Ci zrobi masaż, (z reguły wiadomo do czego masaż półnagiego ciała prowadzi) więc może to na Ciebie podziała, jak na mnie ?:)
U mnie tylko taki masaz wystracza mi i jestem zadowolona, od sexu bardziej teraz wolę jakieś mizianie ,masowanie a najbardziej czesanie włosów i masowanie glowy:p

Nie doczytałam. Przyznaje się bez bicia:) nie mam humoru.poklocilam się z mężem wczoraj i to chyba na poważnie tym razem.
Za to byłam na wizycie. Chłopak jak malowany mi rośnie.niby leży na boczku lekko wstydliwy ale jak pokazał klejnoty to doktorek stwierdził że z takimi jajami to jeszcze dziewczynki nie widział:) będzie Leonek mój:) ma już prawie 700g i rośnie książkowo.moje wyniki też jak to gin określił wręcz studenckie włącznie z krzywą cukrową. Cieszy mnie to.za to jak wracałam z gabinetu do domu szłam taka polna drogą i potknelam się i przewróciłam. Niby nie na sam brzuch ale stresu się najadłam. Na szczęście chyba ok bo dziec się rusza jak wcześniej.
Mega podoba mi się imię Leon [emoji7] ale mąż się na takie nie zgodzil :(

Kurde nie wiedziałam, że tak ciężko jest ze ściąganiem alimentów, nawet z zagranicy. Myślałam, że tylko polskie prawo kuleje[emoji852]
Niemcy mają poronione prawo, moja mama ma tak samo, rozwiodła się z ojcem mojego brata, bo chlał. Do dzisiaj na Michała nie zapłacił grosza, a co śmieszne zwolnił się z pracy żeby nie płącić alimentów. I prawo niemieckie jest w tej sytuacji bezsilne. U nas to można delikwenta ścigać po sądach i przyklepać wyrok, ale to też trzeba na dobrego sędziego trafić.

Mega podoba mi się imię Leon [emoji7] ale mąż się na takie nie zgodzil :(
Kuba jak miał jakieś 7-9 lat stwierdził, że jak będzie duży to sobie imię zmieni na Leon :D

Nie doczytałam. Przyznaje się bez bicia:) nie mam humoru.poklocilam się z mężem wczoraj i to chyba na poważnie tym razem.
Za to byłam na wizycie. Chłopak jak malowany mi rośnie.niby leży na boczku lekko wstydliwy ale jak pokazał klejnoty to doktorek stwierdził że z takimi jajami to jeszcze dziewczynki nie widział:) będzie Leonek mój:) ma już prawie 700g i rośnie książkowo.moje wyniki też jak to gin określił wręcz studenckie włącznie z krzywą cukrową. Cieszy mnie to.za to jak wracałam z gabinetu do domu szłam taka polna drogą i potknelam się i przewróciłam. Niby nie na sam brzuch ale stresu się najadłam. Na szczęście chyba ok bo dziec się rusza jak wcześniej.

Na pewno będzie dobrze z mężem.
Nie znam sytuacji więc nie wiem jak pomóc, co doradzić :( gratuluję synka ❤️ a co upadku to obserwuj teraz czy nic Cię nie boli czy ruchy normalne.

no jak jest dziecko to juz tak ciezko cos na spontanie wymyslec trzeba wszytsko wczesniej dokladnie zaplanowac.. :p a co do stroju w ciazy to chyba nic seksownego nie ma , teraz jakbym zalozyla cos dopasowanego sexi to bym wygladala jak szynka albo baleron :D

Ale nie musi być dopasowane. Ja mam takie bordowe, z cieniutkiego materiału. Wygląda sexi ale nie wyzywająco. Mojemu się bardzo podobalo. Tyle że nie wkładałam w ciąży :D bo mieszkamy z moją mama i co mnie wkurza nie mamy takiej prywatności jak byśmy chcieli. Ale jest szersza zwiewna i pewnie brzuszek by wszedł. Nie mam okazji sprawdzić nawet :D może na weekend sobie coś kup ładnego i wynajmijcie sobie hotel nie drogi na weekend i zaskocz go wieczorem :)

reklama
Do góry