miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
W biedronce taniej lovelaZobacz załącznik 848221
O kurde, to na bank tam dziś idę ! [emoji5][emoji5][emoji5]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W biedronce taniej lovelaZobacz załącznik 848221
Poczekam aż odpiszą i pewnie zamówię oba ale nie wiem który do wózka który do łóżeczka a cena zależy od grubości ?
Ja właśnie też się boje że zrobi mi się słabo dlatego wezmę mojego żeby tam ze mną siedział
Ja mam wrażenie ze mała cały czas czuje [emoji4]Zaczęłam 23 tydzień i mały tak szaleje. Wcześniej Po jedzeniu tylko a teraz dużo częściej i potrafi mnie w nocy obudzić [emoji16]
Jestem juz po wizycie wszystko ok ,te wodniste uplawy to norma niby wiec wszystko jest ok, mala ma 720g kupilam ciuszek w txm pieluchy w pepco i smoczek ewidentnie bylo widac cipuszke
Super [emoji11]. .. nam lekarz tez pokazywał pipeczke tzn wargi sromowe ale ja ani mój nie poznaliśmy. [emoji23]Jestem juz po wizycie wszystko ok ,te wodniste uplawy to norma niby wiec wszystko jest ok, mala ma 720g kupilam ciuszek w txm pieluchy w pepco i smoczek ewidentnie bylo widac cipuszke
Ja poznalam hyhyhy takie pofalowane bylo trocheSuper [emoji11]. .. nam lekarz tez pokazywał pipeczke tzn wargi sromowe ale ja ani mój nie poznaliśmy. [emoji23]
Zaznaczył nam na zdjęciu usg i to tak wygląda ja pół bółki [emoji23][emoji23]Ja poznalam hyhyhy takie pofalowane bylo troche