reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wiecie co ledwo co usiadlam na przystanek zrobila mi miejsce jedna osoba ,reszta do stare dziady i baby z torbami kur..a na lawkach.. jprd.. wkurw.a mnie takie cos a widac ze w ciazy jestem.. :crazy::mad:

reklama
Jestem juz po wizycie ;) wszystko ok ,te wodniste uplawy to norma niby wiec wszystko jest ok, mala ma 720g ;) kupilam ciuszek w txm ;) pieluchy w pepco i smoczek :D ewidentnie bylo widac cipuszke ;)

Najważniejsza info że z malutką wszystko dobrze. To już pewność jest jaki kolor będzie dominować w wyprawce.

Dziewczyny, które spodziewają się pierwszego dziecka- zapisujecie się na szkołę rodzenia?
A dziewczyny, które są bardziej doświadczone- korzystałyście ze szkoły rodzenia? polecacie czy odradzacie? Cały czas się waham, choć nie wiem czy są jeszcze miejsca. 2 miesiące po 2 razy w tyg to trochę dużo ;/

Zaznaczył nam na zdjęciu usg i to tak wygląda ja pół bółki [emoji23][emoji23]
Hehe no mi ciposzke też ciężko rozpoznać jak patrzyłam na jakieś zdjęcia wasze z usg ;)
Za to ze swoim synkiem nie mam problemu , ledwo co lekarz przyłoży głowice a tak już takie jajeczka.. z łatwością widać :) nawet mąż jak jeszcze nie wiedzieliśmy jaka płeć i pani doktor robila USG to zobaczył jajeczka, zanim pani doktor powiedziała :)

Super [emoji11]. .. nam lekarz tez pokazywał pipeczke tzn wargi sromowe ale ja ani mój nie poznaliśmy. [emoji23]

Jak byłam u gina w 17 tyg to mi wykręcił monitor i pyta czy poznaje. Miałam się dopiero na koniec badania spytać czy widać już jaka płeć a tu tak ewidentnie jajeczka i siusiaka było widać że wątpliwości nie miałam i aż krzykłam o! Chłopak! A dr na to : no masz szczęście, że poznałaś bo pomyślałbym , że nigdy go na żywo nie widziałaś

reklama
Do góry