reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja twierdzę że każda panna młoda może mieć welon ale tu bardziej chodzi o otoczenie, ja osobiście mam głęboko w d..... co powie stara dewotka o tym że idę w białej sukni z brzuchem do ślubu. Czasy się zmieniły choć moim skromnym zdaniem kościół niezbyt poszedł do przodu. Niejedna para młoda ma nieprzyjemności z tytułu ciąży lub choćby zamieszkania razem przed ślubem..
Jejku...to nawet nie wiedziałam[emoji16][emoji16][emoji16] ja się bym takimi rzeczami nie przejmowała[emoji16] i mam nadzieję, że Ty też to olewasz[emoji16][emoji16]

reklama
Jejku...to nawet nie wiedziałam[emoji16][emoji16][emoji16] ja się bym takimi rzeczami nie przejmowała[emoji16] i mam nadzieję, że Ty też to olewasz[emoji16][emoji16]

Już na jednej wizycie u księdza coś burczał że będziemy mieć tylko jedną spowiedź przedmałżeńską "bo wiadomo dlaczego"... :D

@Fiorna jak dla mnie to lepiej wygląda nr 2. Chociaż sama miałam wszystkie spięte i asymetrycznie. Ale ja miałam krótki welon pod upięciem i taka luźna fryzura źle by wyglądała. A jak Ty welonu niet to tak bardziej romantycznie wygląda 2☺

Ja czułam się dobrze w 1 i 2 więc jeszcze do końca nie wiem co wybiorę a po domu na ogól chodzę w spiętych włosach ale jak gdzieś wychodzę to rozpuszczone :)
Ja wolę siebie w rozpuszczonych i tak też wybrałam do ślubu ale to była wtopa totalna
. Jak tylko wróciłam do domu to mi się zaczęło to rozwalać nie mówiąc już o tym co działo się na weselu.. teraz bym już wzięła jakaś upięta fryzurę :D także podoba mi się bardziej zdjęcie 2 ale z obecnym rozumiem wybrałabym 1 :D
Screenshot_2018-04-18-14-18-14-572_com.facebook.katana-540x960.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-18-14-18-14-572_com.facebook.katana-540x960.jpg
    Screenshot_2018-04-18-14-18-14-572_com.facebook.katana-540x960.jpg
    54,7 KB · Wyświetleń: 343
Wrzuciłam Wam kiedyś fotę z pudełkami z ubrankami po córce. Dzisiaj się wzięłam za nie. Jestem w szoku. Tak mało rzeczy udało mi się wybrać dla synka. No w róż go stroić nie będę ani w getry. A jak coś było w neutralnym kolorze to falbanka. Eh. Więcej rzeczy mam do kupienia niż myślałam.
20180418_134147-1632x918.jpg

Załączniki

• 20180418_134147-1632x918.jpg
    20180418_134147-1632x918.jpg
    287,7 KB · Wyświetleń: 327
reklama
Do góry