reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Zaszalałaś z tymi rzeczami :D
Boże, ja o ile ogarnęłam już w miare co muszę pokupować z ciuszków, wyposażenia i gadżetów dla małego, tak kompletnie nie ogarniam tych kosmetyków wszystkich :D co ja mam w ogóle kupić, muszę kiedyś zrobić jakąś liste typu gaziki, podkłady itp bo jestem w tym zielona :D

No powiem Ci, że szaleństwo, ale kurczę mam teraz syndrom tego wicia gniazda i ogólnie jestem z tych osób, które wszystko musza mieć zaplanowane i szybciej gotowe [emoji16]

Ja mogę Ci napisać zaraz moja listę do pielęgnacji maluszka, bo mam już cała gotowa :)

reklama
No powiem Ci, że szaleństwo, ale kurczę mam teraz syndrom tego wicia gniazda i ogólnie jestem z tych osób, które wszystko musza mieć zaplanowane i szybciej gotowe [emoji16]

Ja mogę Ci napisać zaraz moja listę do pielęgnacji maluszka, bo mam już cała gotowa :)
A może wrzucisz na temat wyprawkowy? Tam tam szybko nie zginie pod masą innych wiadomości? :)

Udane zakupy :D aż myślę , czy nie odebrać sobie przyjemności chodzenia po sklepach i nie zamówić części rzeczy przez internet :p pielucha tetrowa ok 1zl a w sklepie 4 to jest różnica :D z tej strony też mam trzy koszule dla siebie do karmienia :) super są , miękkie i wygodne :)

Dokładnie tak :) bez wychodzenia z domu i ten sprzedawca ma ogólnie same rzeczy związane z wyprawka dla malucha i super jest to, że ceny są niższe niż w sklepie, wybór jest duży i zamawiając pare rzeczy płacisz raz za wysyłkę [emoji5] także polecam

My nowy, na razie jak wstępnie patrzyłam to na necie taka sama cena jak u nas w mieście w takim dużym sklepie. 1650 zł za 2w1. A chcemy też fotelik od razu i pani powiedziała że da nam jakiś mały rabat i gratisy ;)

Jeżeli interesuje was to nosidełko np maxi-cosi to można trafić na wózek 3w1 właśnie z adapterami i tym nosidełkiem maxi-cosi citi. Bebetto Torino 3w1 z tym fotelikiem na allegro kosztuje 2050 zł a samo to nosidełko 350-400zł więc cenowo wychodzi na jedno. No chyba że wtedy sam wózek czymś się różni w wersji 2 i 3 w 1 oprócz nosidełka. No ale to tylko porównanie z tym max-cosi a was może interesować zupełnie inna firma czy model :):)

To może ja jestem jakaś dziwna, że nie mam tego syndromu :D
Jak będzie już gotowy pokoik żebym miała miejsce do chowania (może uda się w przyszłym tygodniu wszystko) to też wreszcie zajmę się tą wyprawką. Ale taaaaaak mi się nie chce [emoji1] tylko ciuszki do tej pory oglądam, mam upatrzone, kupiłam aż 3 sztuki [emoji1] ale wszystkich tych gadżetów to jakoś nie chce mi się zamawiać [emoji1] [emoji1]

Jeżeli interesuje was to nosidełko np maxi-cosi to można trafić na wózek 3w1 właśnie z adapterami i tym nosidełkiem maxi-cosi citi. Bebetto Torino 3w1 z tym fotelikiem na allegro kosztuje 2050 zł a samo to nosidełko 350-400zł więc cenowo wychodzi na jedno. No chyba że wtedy sam wózek czymś się różni w wersji 2 i 3 w 1 oprócz nosidełka. No ale to tylko porównanie z tym max-cosi a was może interesować zupełnie inna firma czy model :):)
Dzięki :* Widziałam też takie zestawy :) tylko że my chcemy nosidełko z bazą isofix, a citi nie ma takiej opcji. Wstępnie oglądaliśmy maxi cosi pebble plus z bazą isofix. Muszę jeszcze spojrzeć na necie czy takie zestawy też są. Samo to nosidełko z bazą w tym sklepie 1100 zł więc sporo :/

Dzięki :* Widziałam też takie zestawy :) tylko że my chcemy nosidełko z bazą isofix, a citi nie ma takiej opcji. Wstępnie oglądaliśmy maxi cosi pebble plus z bazą isofix. Muszę jeszcze spojrzeć na necie czy takie zestawy też są. Samo to nosidełko z bazą w tym sklepie 1100 zł więc sporo :/
No faktycznie sporo, a do jakiej to wagi dziecka jest? Tak samo jak CITI do 13kg? :)

A może wrzucisz na temat wyprawkowy? Tam tam szybko nie zginie pod masą innych wiadomości? :)

Jasne :)

Jak wrócę z biedronki to tam wrzucę moja cała listę wyprawkowa oprócz ciuszków, bo z tym każdy robi jak uważa i tak w praktyce wyglada to często inaczej, ale te wszystkie produkty dla dzidzi higieniczne, dla mamy do szpitala i do pokoiku to wypisze ładnie i wrzucę tam :)

reklama
Do góry