reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jeżeli interesuje was to nosidełko np maxi-cosi to można trafić na wózek 3w1 właśnie z adapterami i tym nosidełkiem maxi-cosi citi. Bebetto Torino 3w1 z tym fotelikiem na allegro kosztuje 2050 zł a samo to nosidełko 350-400zł więc cenowo wychodzi na jedno. No chyba że wtedy sam wózek czymś się różni w wersji 2 i 3 w 1 oprócz nosidełka. No ale to tylko porównanie z tym max-cosi a was może interesować zupełnie inna firma czy model :):)
Ja zamawiałam bebetto vulcano ale właśnie z nosidełkiem maxi Cosi Citi :) a tych maxi Cosi do wyboru jest masa tylko wiadomo cena dużo wyższa :)

reklama
I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?

To może ja jestem jakaś dziwna, że nie mam tego syndromu :D
Jak będzie już gotowy pokoik żebym miała miejsce do chowania (może uda się w przyszłym tygodniu wszystko) to też wreszcie zajmę się tą wyprawką. Ale taaaaaak mi się nie chce [emoji1] tylko ciuszki do tej pory oglądam, mam upatrzone, kupiłam aż 3 sztuki [emoji1] ale wszystkich tych gadżetów to jakoś nie chce mi się zamawiać [emoji1] [emoji1]
No coś ty :D a ja się doczekać nie mogę aż mój przyjedzie na maj i zaczniemy kupować wszystko. :p łóżeczko i komodę już mamy. Ubranka w połowie poprawne i uprasowane. Czekam na wieszaczki i pudełka do szuflad. A później reszta przyjemności. Pościel, kocyki, rozki, laktator, butelki, smoczki ❤️ czekam na te zakupy od stycznia :D

Dużo Wam leci siary ? Ja zauważyłam , że leci mi od dawna. Wcześniej wodnista teraz żółta ale tylko z jednej piersi.. normalne to ? :hmm:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Tak :) podpatrzyłam go od jednej z Was, która już u niego tez kupiła pare produktów i sobie chwaliła :)

Tutaj link do profilu i wszystko co ma na sprzedaż. Ja dałam sobie sortowanie od najniższej ceny i to co potrzebne wkładałam do koszyka, aż uzbierałam to co widać [emoji5]

Link do: Przedmioty użytkownika Swiat____Dziecka - Allegro.pl
Dziękuje :) przejze co tam na ciekawego. Ale ceny rzeczywiście dużo niższe. Kolorowa tetrowa 2zl :o

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.

Ja kupiłam taki zwykły w pepco beżowy ze słonikiem za 20 zł, jest niby misiowaty, ale cieniutki i myśle, ze na początek starczy kal będą upały + można tez przykryć dzidzie tetrowa pieluszka jakaś kolorowa wyjściowa żeby nie przegrzać :) ja kupię jeszcze jeden kocyk taki grubszy to już będzie na chłodniejsze wieczory, a tak ogólnie zamierzam tez kupić zestaw poduszka plus kołderka do wózka żeby mieć osobny zestaw już na jesień :)
IMG_0627.jpg

Załączniki

• IMG_0627.jpg
    IMG_0627.jpg
    207,8 KB · Wyświetleń: 393
I jeszcze jedno. Zarejestrowałam się właśnie na niebieskim pudełku i cały czas nie przychodzi mi mail aktywacyjny. Chciałam skorzystać z jakiegoś pakietu próbek. Skąd jeszcze mogę otrzymać takie próbki?
Z tego co czytałam rejestracja to tylko otrzymywanie reklam i newsów a same próbki dostaje się w punktach typu szpital, przychodnia. Ja pierwsza dostałam w przychodni.

A jakie kocyki do wózka przewidujecie? Bo w sierpniu to jeszcze gorąco może być ale w sumie to zaraz jesień i chłodniejsze dni się zaczną. Szukam na allegro jakiegoś cienkiego i już też takiego cieplejszego. Macie już coś może? Po córce mam wszystko z różem, więc muszę kupić nowe.
Mnie się te podobają, ale przeglądam rzeczy które mi siostra przyniosła i mam jedne duży kocyk, który do wózka będzie super, a w domu, to jak wiadomo, kołderka :) A jak będą upały, to zwyczajowo, przykrywam tetrą.
Link do: KOCYK WOMAR NAJNOWSZE WZORY RETRO KOC BAWEŁNA HIT

reklama

W Internecie jak wpiszesz coś w stylu darmowe próbki dla kobiet w ciąży to jest pare stron na których są wypisane te które po rejestracji wysyłają cokolwiek :) na pewno z bebiprogram ja dostałam fajna, gruba teczkę i w środku taka mała sensoryczna „szmatka” dla dzidzi to trzymania w raczkach i jeden obrazek kontrastowy plus broszura jakaś.

Do góry