reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny swedza mnie lopatki juz od kilku tygodni,co moze byc powodem? Dzien w dzien,i tylko lopatki :/ nie zmienialam nic zadnych proszkow i plynow.. juz szlag mnie trafia bo non stop sie tam drapie i niemoge nawet dosiegnac.. :/ maz do mnie ze mam sobie jeza zamontowac do deseczki i sie ocierac o niego :errr::rofl2:
Hahaha mogę Ci pożyczyć jeża bo mam :D wyśle Ci w paczce :D

Załączniki

• DSC_0021_1.JPG
    DSC_0021_1.JPG
    797,7 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Przed ciążą nigdy z cukrem nie miałam problemu. Choć spodziewałam się że rodzinne tendencje mogą wyjść, moja siostra w obu ciążach miała cukrzycę ciążową. Generalnie przez dzień jedząc rozsądnie nie mam problemu. Jedyny kłopot wychodzi na czczo i dlatego dostałam insulinę nocną która reguluje poziom kiedy śpie i rano.

Dzieki ;) moje pieszczochy ;) :D Agamcia jest chora,adoptowalam ja 3 lata temu ,ktos oddal do zoologicznego dwie agamy,jedna poszla odrazu bo byla zdrowa, a misi nikt nie chcial to wzielam ;) a gekon to leniuch obzartuch ma 6 lat ;)
To już troche lat maja:) naprawdę superowe :)ja to mojego zasrańca czasem mam już dość:p
Jakaś poważna choroba ?

reklama
Do góry