reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

@Sindi_@ nawet po ciężkim porodzie może być słodko pomimo, że Ciebie będzie wszystko boleć. Wystarczy widok maluszka jak sobie słodko śpi. Z którą mamą bym nie rozmawiała to każda mówi, że cały ból porodu i zmęczenie mija w momencie urodzenia dziecka. Ja też tak miałam. Jak mi Małą położyli na piersi to nie ważne już było nic. Wszystko przeszło. To jest taka dawka szczęścia, że ból schodzi na dalszy plan.

reklama
Wrzucam fotki z wczorajszych zakupów. Wszystko rozmiar 62, tylko pajacyk 56.

F&F Tesco cena 13 zł - w dotyku i gatunkowo lepsze niż te z pepco. Grubszy i milszy materiał.
Zakochałam się w nich...są prze słodkie :)
DSC_0035.JPG

Pepco: całość 27 zł
Śliniaczek 1,99 zł
Pieluszki flanelowe po 5 zł
Body za 9,99 zł - produkt z gazetki
Pajacyk przeceniony na 5 zł
DSC_0040.JPG

Załączniki

• DSC_0035.JPG
    DSC_0035.JPG
    88,8 KB · Wyświetleń: 483
  • DSC_0040.JPG
    DSC_0040.JPG
    92,4 KB · Wyświetleń: 516
Witam się nieśmiało. To już po połowie ciąży więc trochę późno ale jeśli przyjmijcie mnie do swojego grona będzie mi bardzo miło.
Jestem już po 30tce i to moja 3 ciąża. Mam w domu dwie córeczki - niespełna 8 i niespełna 3 lata. Teraz czekam na syneczka co nie wiem dlaczego jest dla mnie sporym zaskoczeniem :)
Termin porodu na 9.08.

Witam się nieśmiało. To już po połowie ciąży więc trochę późno ale jeśli przyjmijcie mnie do swojego grona będzie mi bardzo miło.
Jestem już po 30tce i to moja 3 ciąża. Mam w domu dwie córeczki - niespełna 8 i niespełna 3 lata. Teraz czekam na syneczka co nie wiem dlaczego jest dla mnie sporym zaskoczeniem :)
Termin porodu na 9.08.

Witamy gorąco! :):):) Skąd jesteś?

Swędzenie skóry w ciąży jest bardzo częstą konsekwencją zmian zachodzących w organizmie przyszłej mamy. Choć bywa uciążliwe to nie jest powodem do niepokoju. Swędzenie wywołane jakąś chorobą zdarza się bardzo rzadko. Najczęściej wystarczy bardziej zadbać o nawilżenie skóry. Zrezygnować z gorących kąpieli i po myciu na mokrą skórę całego ciała codziennie wmasować oliwkę. Wystarczy zwykła oliwka zamiast wydawać kasę na drogie kosmetyki. Super nawilża i ujędrnia. Regularne nawilżanie ulży skórze. Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Myślałam , że się wścieknę. Ale faktycznie zwykła oliwka bambino pomogła. I przy okazji nie zrobił mi się ani jeden rozstęp. I nie kupowałam żadnych drogich balsamów. Teraz swędzenie dopadło tylko mojego brzuszka, ale znów oliwka okazała się nieoceniona i jest ok.

Skóra swędzi dlatego że się rozciąga i wysusza. Mnie swędział na początku brzuch, smarowałam go kremem na rozstępy i jest ok oprócz tego że pojawiły się 2 rozstępy :-D:-D

Termin porodu na 9.08.

A my Cię śmiało witamy każda doświadczona mama to cenne źródło informacji.
I gratuluję synka!

Kobietki mam pytanie. Czy tylko mnie boli i ciągnie w dół brzuszek jak wstaje z kanapy czy krzesła jak się zasiedzę trochę? Ostatnio to podnoszę się z kanapy i idę zgięta w pół. Zanim się rozprostuje to trochę mija. I nie że krzyż boli bo to też ale w innych sytuacjach. Ale właśnie brzuszek.
Ja tak mam czasami zwłaszcza wieczorem jak już zmęczona jestem.

Witam serdecznie. Ja jestem mamą 2 chłopców, teraz ma być córka i też niedowierzam choć już 2 lekarzy mi potwierdziło:)
Termin porodu na 9.08.

Pytała kiedyś któraś z Was (nie mogę sobie przypomnieć kto) kiedy będą przeceny w H&M. Szwagierka mówiła, że pierwsze przeceny zaczynają się w pierwszy weekend czerwca i co 2 tyg w weekend będą przeceniać kolejne rzeczy.

reklama
@kasiak85 teraz jest 20% z kartą a raczej aplikacją HM. Byłam wczoraj i na dziecięcym kolejka na połowę sklepu. Niestety w HM nic nie upolowałam bo zostały same ubranka 74 i wzwyż

Do góry