reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny dziś rano zauważyłam na bieliźnie lekkie plamienie. Minimalne ale jednak. Od niedzieli biorę euthyrox 25 bo mi tsh wyszło ostatnio 2,96. Powiedzcie mi czy jedno z drugim może mieć jakiś związek ? Do tej pory w tej ciąży nie miałam żadnych plamień.
Ja bym się przeszła na sor aby lepiej sprawdzić

Może jakieś większe opakowanie było po prostu. U nas też ceny się wahają ale w granicach 36-58, a nie aż tak :D Kup dwa opakowania przez internet i po sprawie. Ja tak zrobiłam, bo apteka melisa miała dni darmowej dostawy. [emoji1] Nawet maski do włosów sobie zamówiłam przy okazji. ;D
Chyba tak zrobie, zapas przez internet. A moje tabsy w opakowaniu sa na miesiac

Dziewczyny dziś rano zauważyłam na bieliźnie lekkie plamienie. Minimalne ale jednak. Od niedzieli biorę euthyrox 25 bo mi tsh wyszło ostatnio 2,96. Powiedzcie mi czy jedno z drugim może mieć jakiś związek ? Do tej pory w tej ciąży nie miałam żadnych plamień.
Ja bym to skonsultowała z lekarzem. Ja biore euthyrox już chyba trzeci miesiąc i nie miałam żadnych plamień

Gwarantuje Ci, że rosmann nie podnosi cen przed promocją na kolorowke. Ceny są takie same jak na co dzień i są przyrownywalne lub takie same jak w Hebe na przykład. Po prostu kolorowka przeciętnie schodzi, to co jakiś czas wymieniają asortyment na świeży robiąc takie promocje, lub po prostu chcą przyciągnąć klientów bo zawsze weźmiesz więcej niż jeden tusz po który przyszłas. ;D

Ale jak ktoś może to również polecam kupowanie przez internet, bo naprawdę jest taniej, czasem nawet o ponad połowę... Przykładowo tusze z L'Oréal, rosmann 63-66 zł, internet 30-34... + gwarancja, że produkt nie był otwierany.
O widzisz, to pewnie jestem w błędzie. Właśnie co do tuszy z L'Oreal to właśnie wydawało mi się że przed promocją cena mojego ulubionego wynosiła coś ok 48, a teraz jest ponad 60. Ale mogłam źle popatrzeć ;)

Dziewczyny, jakie wys ny macie:biggrin2: mi się nic nie śni.

Bajunia, też biorę tabletki na tarczycę w dawce 75 ale nie mam plamień. Zadzwoń do lekarza albo na sor.

reklama
Link do: AptekaGemini.pl powyżej link prenatal duo 42,95zl ja zamawiam z gemini praktycznie wszystko co możliwe polecam
sprawdziłam ceny i wcale ta gemini nie jest tansza od apteki wykupuje sobie leki normalnie prental też tam kosztuje tyle samo co na gemini a witaminy które biore na gemini są drozsze dużo niz w mojej aptece ..a gdzie jeszcze wysylka.. matko ... moja nazywa sie apteka słoneczna i mają ceny jescze lepsze niż w gemini :) :) ale bym zmieniła na tylko gorzej :D
Dla przykładu ceny moich witamin mama dha .A sloneczną mam zaraz przychodni gdzie chodzę wiec pod reką ale mają tez mozliwosc online :)
IMG_20180410_101910.png
Screenshot_20180410-101548.png
Screenshot_20180410-101425.png
Screenshot_20180410-101724.png

Załączniki

• IMG_20180410_101910.png
    IMG_20180410_101910.png
    82,5 KB · Wyświetleń: 431
  • Screenshot_20180410-101548.png
    Screenshot_20180410-101548.png
    75,2 KB · Wyświetleń: 422
  • Screenshot_20180410-101425.png