zanka200389
Fanka BB :)
Mnie zawsze pomaga mocne nawilżanie ust i w tych kącikachHelp.. jakiś domowy sposób na zajady w kącikach ust?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie zawsze pomaga mocne nawilżanie ust i w tych kącikachHelp.. jakiś domowy sposób na zajady w kącikach ust?
Ja bym się przeszła na sor aby lepiej sprawdzićDziewczyny dziś rano zauważyłam na bieliźnie lekkie plamienie. Minimalne ale jednak. Od niedzieli biorę euthyrox 25 bo mi tsh wyszło ostatnio 2,96. Powiedzcie mi czy jedno z drugim może mieć jakiś związek ? Do tej pory w tej ciąży nie miałam żadnych plamień.
Chyba tak zrobie, zapas przez internet. A moje tabsy w opakowaniu sa na miesiacMoże jakieś większe opakowanie było po prostu. U nas też ceny się wahają ale w granicach 36-58, a nie aż tak Kup dwa opakowania przez internet i po sprawie. Ja tak zrobiłam, bo apteka melisa miała dni darmowej dostawy. [emoji1] Nawet maski do włosów sobie zamówiłam przy okazji. ;D
Ja bym to skonsultowała z lekarzem. Ja biore euthyrox już chyba trzeci miesiąc i nie miałam żadnych plamieńDziewczyny dziś rano zauważyłam na bieliźnie lekkie plamienie. Minimalne ale jednak. Od niedzieli biorę euthyrox 25 bo mi tsh wyszło ostatnio 2,96. Powiedzcie mi czy jedno z drugim może mieć jakiś związek ? Do tej pory w tej ciąży nie miałam żadnych plamień.
O widzisz, to pewnie jestem w błędzie. Właśnie co do tuszy z L'Oreal to właśnie wydawało mi się że przed promocją cena mojego ulubionego wynosiła coś ok 48, a teraz jest ponad 60. Ale mogłam źle popatrzećGwarantuje Ci, że rosmann nie podnosi cen przed promocją na kolorowke. Ceny są takie same jak na co dzień i są przyrownywalne lub takie same jak w Hebe na przykład. Po prostu kolorowka przeciętnie schodzi, to co jakiś czas wymieniają asortyment na świeży robiąc takie promocje, lub po prostu chcą przyciągnąć klientów bo zawsze weźmiesz więcej niż jeden tusz po który przyszłas. ;D
Ale jak ktoś może to również polecam kupowanie przez internet, bo naprawdę jest taniej, czasem nawet o ponad połowę... Przykładowo tusze z L'Oréal, rosmann 63-66 zł, internet 30-34... + gwarancja, że produkt nie był otwierany.
Help.. jakiś domowy sposób na zajady w kącikach ust?
sprawdziłam ceny i wcale ta gemini nie jest tansza od apteki wykupuje sobie leki normalnie prental też tam kosztuje tyle samo co na gemini a witaminy które biore na gemini są drozsze dużo niz w mojej aptece ..a gdzie jeszcze wysylka.. matko ... moja nazywa sie apteka słoneczna i mają ceny jescze lepsze niż w gemini ale bym zmieniła na tylko gorzejLink do: AptekaGemini.pl powyżej link prenatal duo 42,95zl ja zamawiam z gemini praktycznie wszystko co możliwe polecam