reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

sprawdziłam ceny i wcale ta gemini nie jest tansza od apteki wykupuje sobie leki normalnie prental też tam kosztuje tyle samo co na gemini a witaminy które biore na gemini są drozsze dużo niz w mojej aptece ..a gdzie jeszcze wysylka.. matko ... moja nazywa sie apteka słoneczna i mają ceny jescze lepsze niż w gemini :) :) ale bym zmieniła na tylko gorzej :D
Dla przykładu ceny moich witamin mama dha .A sloneczną mam zaraz przychodni gdzie chodzę wiec pod reką ale mają tez mozliwosc online :)Zobacz załącznik 845368 Zobacz załącznik 845369 Zobacz załącznik 845370 Zobacz załącznik 845371
Ja też korzystam z apteki słonecznej :) i rzeczywiście większość leków jest tańszych niż z aptek internetowych :)

reklama
Ja też korzystam z apteki słonecznej :) i rzeczywiście większość leków jest tańszych niż z aptek internetowych :)
U mnie nie ma słonecznej a przynajmniej nie kojarzę :( a pozostałe apteki są dość drogie bo prenatal duo kupowałam za ponad 70 zł więc dla mnie gemini i tak jest tańsze a ta słoneczna też ma możliwość zamawiania przez internet?

Rozmawiałam ze swoim gin. Plamienie na pewno nie ma związku z euthyroxem. Jakby wystąpiło plamienie krwisto czerwone to bezwzględnie do szpitala. Mam się po prostu oszczędzać. A póki co to jakby się uspokoiło. To było kilka maleńkich plamek o kolorze kawy z mlekiem. Może ostatnio się nie oszczędzam za bardzo. W zeszłym tygodniu pomyłam okna, więcej chodzę. Oby to się już nie powtórzyło bo ja zawału dostanę. A Mały fika sobie w najlepsze. Dobrze , że to już ten etap kiedy ruchy dziecka potrafią uspokoić.

Rozmawiałam ze swoim gin. Plamienie na pewno nie ma związku z euthyroxem. Jakby wystąpiło plamienie krwisto czerwone to bezwzględnie do szpitala. Mam się po prostu oszczędzać. A póki co to jakby się uspokoiło. To było kilka maleńkich plamek o kolorze kawy z mlekiem. Może ostatnio się nie oszczędzam za bardzo. W zeszłym tygodniu pomyłam okna, więcej chodzę. Oby to się już nie powtórzyło bo ja zawału dostanę. A Mały fika sobie w najlepsze. Dobrze , że to już ten etap kiedy ruchy dziecka potrafią uspokoić.
Dobrze, że wszystko w porządku. Oszczędzaj się...wiem łatwo się mówi ale musisz.

reklama
Ja siedzę na teście obciążenia glukozą [emoji23] jeszcze ostatnie 30 minut i lecę do galerii jeść jakaś zapiekankę albo coś [emoji23][emoji23]

Podziwiam , że w trakcie badania myślisz o zapiekance. Ja po badaniu nie mogłam patrzeć na jedzenie przez cały dzień. Zmuszałam się żeby cokolwiek zjeść.
W ogóle bardzo źle się czułam po wypiciu tego świństwa. Musiały mnie na kozetce położyć bo z krzesła mogłabym się zsunąć.
Ale mi wtedy złe wyniki wyszły z podejrzeniem cukrzycy ciążowej i zostałam skierowana na dokładniejsze badania do szpitala. Na szczęście nie potwierdziło się najgorsze.
Teraz też mnie czeka znów to badanie i na samą myśl mi słabo. Następną wizytę mam 9.05 i muszę już jechać z wynikiem

Do góry