reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Madziula fakt ja też mieszkam w bloku ale ten wózek jest składany jak wszystkie :) więc jakoś dam radę z tego 1go piętra mam nadzieję :)

Mi tez sie bardzo podobają te retro wózki są śliczne ;) muszę pojeździć po sklepach i pooglądać;) na pewno dasz radę :)

Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na tym olx fajne rzeczy można wyczaić. My np za ten wózek ze spacerówką kupiliśmy za 500zł myślę że to nie drogo. Łóżeczko jeszcze jest w trakcie poszukiwań :)
Na olx można znaleźć dosłownie wszystko[emoji16] Ja jestem tam codzienne [emoji16]

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

Mokrego dyngusa!
Mnie przeraża wizja wózka. Mieszkamy teraz na 3 piętrze, poprzednio na 2, ale w starym mieszkanku mogłam wózek zostawić w piwnicy bez obawy o kradzież i wnieść sobie tylko Jasia do góry. Kubę wnosiłam wraz z wózkiem na 4 piętro, ale nie mam już 20 lat. No a teraz wózek bliźniaczy, na szczęście klatka schodowa ma miejsce gdzie mogę wózek zostawić, kwestia tylko dogadania się z sąsiadami i dopytaniem jak to z kradzieżami piwnic w okolicy bywa. Bo jak będę miała wnosić to do góry, to na starcie rezygnuję z opcji gondolek i muszę poszukać wózka od razu spacerowego.

Na tym olx fajne rzeczy można wyczaić. My np za ten wózek ze spacerówką kupiliśmy za 500zł myślę że to nie drogo. Łóżeczko jeszcze jest w trakcie poszukiwań :)
My juz jutro jedziemy po lozeczko za 70 zl ;) i w srode po wozek za 240 ;)
563038484_1_644x461_wozek-3w1-ballerina-baby-active-nowy-tomysl.jpg
685997649_2_644x461_lozeczko-dla-dziecka-firmy-drewex-kolorino-roz-130-60-dodaj-zdjecia_rev005.jpg

Załączniki

• 563038484_1_644x461_wozek-3w1-ballerina-baby-active-nowy-tomysl.jpg
    563038484_1_644x461_wozek-3w1-ballerina-baby-active-nowy-tomysl.jpg
    37,6 KB · Wyświetleń: 425
  • 685997649_2_644x461_lozeczko-dla-dziecka-firmy-drewex-kolorino-roz-130-60-dodaj-zdjecia_rev005.jpg
    685997649_2_644x461_lozeczko-dla-dziecka-firmy-drewex-kolorino-roz-130-60-dodaj-zdjecia_rev005.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 414
Mokrego dyngusa!
Mnie przeraża wizja wózka. Mieszkamy teraz na 3 piętrze, poprzednio na 2, ale w starym mieszkanku mogłam wózek zostawić w piwnicy bez obawy o kradzież i wnieść sobie tylko Jasia do góry. Kubę wnosiłam wraz z wózkiem na 4 piętro, ale nie mam już 20 lat. No a teraz wózek bliźniaczy, na szczęście klatka schodowa ma miejsce gdzie mogę wózek zostawić, kwestia tylko dogadania się z sąsiadami i dopytaniem jak to z kradzieżami piwnic w okolicy bywa. Bo jak będę miała wnosić to do góry, to na starcie rezygnuję z opcji gondolek i muszę poszukać wózka od razu spacerowego.

Ja bym się też obawiała zostawić wózek na klatce i będzie w mieszkaniu mimo że jest bardzo małe, ale nie chcę ryzykować. Z bliźniaczym wózkiem sobie nie wyobrażam, więc będziesz miała kurcze nielekko :)
Chociaż widzę w sąsiednich blokach wózki stoją wnet przy drzwiach wejściowych i chyba nie kradną.

Chociaż widzę w sąsiednich blokach wózki stoją wnet przy drzwiach wejściowych i chyba nie kradną.
Nie no, myślę, że jak by kradli, to by wózki nie stały.
Ja mam właśnie taki ganek do klatki schodowej, gdzie są tylko skrzynki na listy i być może pod nimi będę wózek stawiać, mam nadzieję, że sąsiadom nie będzie przeszkadzać.

Najedzone kobitki jesteście? U nas przy stole oprócz mnie jeszcze jedna ciężarna była i obie zgodnie odpierałyśmy ataki dokładkowe naszych mam i babć. Jemy dla dwojga a nie za dwoje

Od wczoraj czuje, że mojego synka męczy czkawka co jakiś czas. Jestem w 20 tyg. Nie pamiętam, w którym to tyg było z moją córką. A Wasze maluchy też już czkają ?

Ja 21 tyg pierwsze ruchy poczułam własnie teraz przez ten świąteczny czas obżarstwa [emoji23] i nie wiem czy synuś nie daje mi do zrozumienia matka nie zryj tyle! [emoji3][emoji106]

oar8ugpj3lipqk0k.png

Mokrego Dyngusa ! I miłego ostatniego dnia Świat dziewczyny Ja jestem bardzo objedzona mimo , ze wcale jakos duzo nie zjadłam - chodzi o ten mix rożnych rzeczy jutro mamy badanie połówkowe , juz nie moge sie doczekać, bo ostatnie usg robiliśmy w 13 tygodniu , mam nadzieje , ze wszystko bedzie Ok .
Powodzenia :happy:

reklama
No i po swietach:( jutro do pracy trzeba wstać i chyba będzie ciężko bo od kilku dni męczą mnie dziwne sny i nie śpię prawie całą noc.

Co do małych kolek w wózkach to niewątpliwie praktyczniejsze są pompowane i większe ale niestety wtedy waga wózka idzie w górę zdecydowanie. Ja wózek będę trzymać w mieszkaniu więc muszę go wynosić na 1 piętro dlatego cieszę się że przy córce zdecydowałam się na lekki wózek, zresztą wtedy nosiłam go na 4 piętro tylko byłam 5 lat młodsza:)

Do góry