reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dzięki za informacje właśnie sprawdzam i u mnie w Rzeszowie są jutro :D tylko przeraża mnie wizja 3 godzin .. nie nudziło Ci się ? :)
Przez 3h to chyba musiałabym wziąć przegryzke.. bo zaraz byłoby mi nie dobrze :D

No a powiedz mi jeszcze były raczej same panie ciężarne czy przyszłe tatuski też się zdarzały ?

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam iść ale godziny mi wogole nie odpowiadają bo nie będę miała co z synem zrobić..

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ja miałam iść ale godziny mi wogole nie odpowiadają bo nie będę miała co z synem zrobić..

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja też wolałabym rano właśnie . Po południu mam męża w domku a cieszę się nim jak dziecko ... :D co to leżenie robi z człowiekiem.. nawet z męża się cieszy :D

U mnie były 6 marca te warsztaty, a kolejne są 5 kwietnia. Wiec zapisałam się na 5 kwietnia i wybrałam, ze przyjdę z osoba towarzysząca, wiec wezmę swojego Mężulka [emoji4]
Ja do dentysty tez musze się wybrać, bo nie byłam już chyba z pół roku!!! O zgrozo... pewnie znów cała szuflada będzie do leczenia [emoji37]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny byłyście może na darmowych warsztatach "Bezpieczny maluch"? Polecam w każdym razie[emoji4]Ja byłam na początku roku, przypomniało mi się dzisiaj, bo dostałam informację o nowych terminach w kolejnych miastach[emoji4]

16uds65gf2i39h6o.png
A co tam ciekawego? Caly czas wyswietla mi sie reklama na fb ale jakos ją pomijalam do tej pory :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie były 6 marca te warsztaty, a kolejne są 5 kwietnia. Wiec zapisałam się na 5 kwietnia i wybrałam, ze przyjdę z osoba towarzysząca, wiec wezmę swojego Mężulka [emoji4]
Ja do dentysty tez musze się wybrać, bo nie byłam już chyba z pół roku!!! O zgrozo... pewnie znów cała szuflada będzie do leczenia [emoji37]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie pewnie z tym leczeniem podobnie. Ostatnio jak bylam po zaniedbaniu mialam chyba z 12 do leczenia:( znam ludzi ktorzy nie myja zebow i u dentysty nie maja co robic.

U mnie pewnie z tym leczeniem podobnie. Ostatnio jak bylam po zaniedbaniu mialam chyba z 12 do leczenia:( znam ludzi ktorzy nie myja zebow i u dentysty nie maja co robic.

Właśnie też tak miałam. Chodzę do dentysty co pół roku z reguły . Ostatnio moj dentysta przestał przyjmować na NFZ i przyznam że zwlekałam z wizytą rok . Myje zęby codziennie a 11 zębów do leczenia się przez ten rok zrobiło :o nie chcę sobie wyobrazić co mają powiedzieć ci co nie chodzą do dentysty i nie myja zębów. Mając 40 lat zostają bez zębów czy mają kurde szczęście ? :D

Heej :happy2: Ja tydzień przed zrobieniem testu ciążowego byłam na ekstrakcji ósemki....po jakimś czasie zaczęła mnie podolewać kolejna ale o dziwo ból ustawał dość szybko :-D

Hej dziewczyny mam nadzieje ze chodź niektóre mnie pamietają bo ostatnie 2mc wycięte z życiorysu miałam -dosłownie.
Co do dentysty akurat zakończyłam leczenie w poniedziałek chodziłam od 3mc żeby pokończyli żeby czekały mnie w tym dwie kanalowka które robiłam bez znieczulenia i spokojnie dałam radę. Zmieniłam dentystę (wg mnie z sadysty na dentystę) i nagle polubiłam chodzić do gabinetu. Co prawda czeka mnie po porodzie usunięcie zęba ale co tam ,dam radę!:)

Dzis mam wizyte o 17.40 wiec trzymajcie kciuki!

W tym tyg planuje uzupełnić terminy wizyt ,wiec kto sie nie wpisał -zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny mam nadzieje ze chodź niektóre mnie pamietają bo ostatnie 2mc wycięte z życiorysu miałam -dosłownie.
Co do dentysty akurat zakończyłam leczenie w poniedziałek chodziłam od 3mc żeby pokończyli żeby czekały mnie w tym dwie kanalowka które robiłam bez znieczulenia i spokojnie dałam radę. Zmieniłam dentystę (wg mnie z sadysty na dentystę) i nagle polubiłam chodzić do gabinetu. Co prawda czeka mnie po porodzie usunięcie zęba ale co tam ,dam radę!:)

Dzis mam wizyte o 17.40 wiec trzymajcie kciuki!

W tym tyg planuje uzupełnić terminy wizyt ,wiec kto sie nie wpisał -zapraszam!

Do góry