reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Witam wszystkich. Szczególnie te dziewczyny które mnie pamiętają ale i równie serdecznie nowe użytkowniczki które pewnie nie wiedzą kim jestem ;) podczytuje was jak tylko mogę kochane ciesze się na każdą dobra wiadomość ! Pamiętam o was codziennie. Nieustannie życzę zdrówka dla Was i dla dzieciaczków! !!!;) troszkę do Was nie pisałam. Mam trochę kłopotów zdrowotnych po całej tej sytuacji i zabiegu. Ale obiecałam że będę zaglądać i czasem się odzywać wiec jestem ściskam was wszystkie sierpnioweczki:* :* :*
O miło, że nadal o nas pamiętasz [emoji173]️ Nadal trzymam kciuki za pozytywny rozwój wydarzeń [emoji256][emoji173]️

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Dziewczyny, kawkowo życzę Wam miłego dnia :)

Powiedzcie mi, że mam pod deklem nie równo, ale moje kochanie wpadło na pomysł, że chłopcu (jeśli będzie), damy na imię Jarosław, cholera, ja nie chcę!!! Kojarzy mi się z wiadomo kim i mam wrażenie, że wszyscy dookoła będą myśleć, że to na cześć wiadomo kogo... Ja wiem, że Jarków jest dużo na świecie :D
16 marca mam usg połówkowe i się dowiem, co będziemy mieli, jeśli dzieci okażą nam tę łaskę i pozwolą się podglądać :D
Mi się Jarek kojarzy akurat dobrze. Jarosław owszem jednoznacznie, ale Jarek niekoniecznie :D A do czasu gdy Jarek będzie Jarosławem, o tamtym ślad może zaginie [emoji14]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

a ja jestem na zwolnieniu od początku stycznia... chciałabym jeszcze wrócić do pracy bo od tego leżenia i nie wychodzenia dostaje powoli na głowę w domu... ale zobaczymy co powie lekarz. Na szczęście znajomi wiedzą jaką mam sytuację i starają się mnie odwiedzać :) dobrze że w czwartek mam wizytę to zaczerpnę świeżego powietrza :D
O jak dobrze Cię rozumiem[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

ja ide na zwolnienie od marca, mój kierownik już wie co planuje chce żeby się przygotował z grafikiem i ułożył sobie go tak żeby miało to ręce i nogi, mój brzuszek coraz większy ;) dziś miałam badania krwi do tarczycy zobaczymy czy mi się poprawiła, mam wizytę u edokrynologa w środę tzn mam nadzieje że mam bo kazał mi przyjść a w recepcji termin jest na październik wiec muszę wejść poza kolejką ... ostatnio tak weszłam i nie był za przyjemny że musi iść po moją kartę ... nic musze się przygotować że z miłym gościem to raczej rozmowy mieć nie będę miała

Dziewczyny, kawkowo życzę Wam miłego dnia :)

Powiedzcie mi, że mam pod deklem nie równo, ale moje kochanie wpadło na pomysł, że chłopcu (jeśli będzie), damy na imię Jarosław, cholera, ja nie chcę!!! Kojarzy mi się z wiadomo kim i mam wrażenie, że wszyscy dookoła będą myśleć, że to na cześć wiadomo kogo... Ja wiem, że Jarków jest dużo na świecie :D
16 marca mam usg połówkowe i się dowiem, co będziemy mieli, jeśli dzieci okażą nam tę łaskę i pozwolą się podglądać :D

Nie dziwię Ci się, absolutnie bym się nie zgodziła na Jarosława hahaha :D

Kupiłam dzisiaj w biedronce legginsy za 19.90 ,takie ciepłe, i wysokie w pasie prawie pod pępek ,i w brzuszku sporo miejsca wiec trochę można w nich pochodzić ,u dołu mają na nogawkach suwaczki. Dzisiaj mam 17.0 tydzień myślę że koło miesiąca spokojnie jeszcze pochodzę :-)Naprawdę mega wygodne jakby ich na tyłku nie było .polecam :p
IMG_20180219_125819.JPG
IMG_20180219_125628.JPG
DSC_0137.JPG

Załączniki

• IMG_20180219_125628.JPG
    IMG_20180219_125628.JPG
    509,4 KB · Wyświetleń: 371
  • IMG_20180219_125819.JPG
    IMG_20180219_125819.JPG
    477,3 KB · Wyświetleń: 372
  • DSC_0137.JPG
    DSC_0137.JPG
    401,9 KB · Wyświetleń: 369
reklama
Kupiłam dzisiaj w biedronce legginsy za 19.90 ,takie ciepłe, i wysokie w pasie prawie pod pępek ,i w brzuszku sporo miejsca wiec trochę można w nich pochodzić ,u dołu mają na nogawkach suwaczki. Dzisiaj mam 17.0 tydzień myślę że koło miesiąca spokojnie jeszcze pochodzę :-)Naprawdę mega wygodne jakby ich na tyłku nie było .polecam :pZobacz załącznik 839649 Zobacz załącznik 839648 Zobacz załącznik 839650
A ile masz wzrostu?[emoji4]

Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry