Augusta89
Fanka BB :)
Ja biorę duphaston 2xdziennie i 2xdziennie magnez Asmag forteCzy któraś z Was bierze w tej chwili luteinę oraz magnez?
Napisane na SM-J730F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja biorę duphaston 2xdziennie i 2xdziennie magnez Asmag forteCzy któraś z Was bierze w tej chwili luteinę oraz magnez?
Akurat mam męża i szwagra którzy cała przeprowadzkę biorą na siebie nigdy nie nosiłam ani nic [emoji14] jedynie co to pakowałam do kartonówo matko przykro. Ja też się bardzo bałam tych antybiotyków. Po prenatalnych odetchnęłam ale dalej modle się aby dzidzia zdrowa była. Mam nadzieje, że wszystko będzie okej. A teraz żurawina i pietruszka i dużo wody
Luiza super Gratuluje
KatiNails to fakt, że przy wakacjach dużo lepszych ofert i bardziej atrakcyjnych. A nie będziesz się bać przeprowadzać w wakacje? przed rozwiązaniem albo po? bo to dużo pracy strasznie i czasu.
A jeśli chodzi o magnez to brałam przed ciąża i biorę cały czas a wyniki lecą bardzo w dół:/
Ja w końcu mam jakaś siłę więc wczoraj latałam za jakimiś ciuchami( bo o wejściu w swoje spodnie mogę tylko pomarzyć ) a dzisiaj sprzątam (bo w następny week będę miała gości) i powiem Wam, że już nie daje rady. Boli brzuch, boli kręgosłup, sapie jak stary ciągnik a to dopiero 17 tydz, boje się co to będzie dalej.
Miałam lekkie plamienia poszłam do lekarza i na usg stwierdził że jest spory krwiak... ostatnio był już mniejszy oby już się wchlonal...A z jakich powodów przepisano ci luteinę?
Ja jestem na zwolnieniu od początku lutego. Miałam krwawienie i nie miałam wyjścia. Ale uważam, że mogłam iść wcześniej.... Może by się to nie wydarzyło. Ale teraz już nie ma, co gdybać[emoji4] Planowałam i tak iść na l4 za miesiąc, bo niestety pracuje w branży hutniczej, więc i tak musiałam zrezygnować z wyjazdów służbowych.Hej mamusie jak tam samopoczucie w ten poniedziałkowy poranek ? mam pytanie od którego miesiąca/tygodnia jesteście na zwolnieniu bądz idziecie na zwolnienie ?
Trzymam kciuki!Miałam lekkie plamienia poszłam do lekarza i na usg stwierdził że jest spory krwiak... ostatnio był już mniejszy oby już się wchlonal...