reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

dopiero tu trafiłam, ale na stukałyście dużo postów:D 643 strony ;) więc tak : była na prenatalnych 9.02 wszystko jest ok, maluszek współpracował tak fajnie że badania trwały 15minut, najprawdopodobniej będzie dziewczynka, aczkolwiek daje sobie jeszcze 4 tygodnie, może pokaże nam się coś innego ^^, termin według miesiaczki mam na 27sierpnia, według prenatalnych na 23, mamy tu jakieś mamy z Krakowa?
Witaj w gronie przyszłych mam :D czyżby moja imienniczka a do tego ten sam rocznik?:D

reklama
Witaj w gronie przyszłych mam :D czyżby moja imienniczka a do tego ten sam rocznik?:D
całe przedszkole, podstawówkę, gimnazjum i wyżej nie miałam konkurencji odnośnie imienia, teraz pracuje z 3 Kingami, w przychodni mam imienniczkę + nazwisko te same, gdzie żeście się chowały drogie Kingi przez moje dzieciństwo, że teraz szoku dostaje coraz większego ile nas jest :D

całe przedszkole, podstawówkę, gimnazjum i wyżej nie miałam konkurencji odnośnie imienia, teraz pracuje z 3 Kingami, w przychodni mam imienniczkę + nazwisko te same, gdzie żeście się chowały drogie Kingi przez moje dzieciństwo, że teraz szoku dostaje coraz większego ile nas jest :D
Ja chyba jedną Kingę przez całe życie poznałam;) ale rówieśniczki żadnej

Jejku jakie wy młode. To ja chyba starucha tu jestem :) z pierwszą ciążą. Powinnam wam pomagać a nie zadawać pytania :D :rofl2:

Możecie mi powiedzieć jak dodać na dole okienka taki kalendarz wskazujący tydzień ciąży?

Witajcie mamy mam pytanie otóż od kilku dni czuję napięcie mięśni szczególnie przy siadaniu czy wyproznieniu wcześniej byly to silne ciągnące bole w pachwinie.Lek. przepis al mi Luteine 2x2 i Duphaston 2x1 zakazał No-spa ?!? W 1 ciąży też to miałem ale w 5 miesiacu i o wiele b. Bolesniejsze ze brałam tabl. Proszę o radę jak można złagodzić te dolegliwości myślę ze seks byłby dobry ale chwilowo nie mam z kim....
Zero podpowiedz lub rad za to jedna osoba oznaczyla ze porobilam literowki wsparcie jak cholera pozdrawiam Cię

My dziś właśnie zakupilismy. Będzie sobie ładnie czekać.

Ja tez zamierzam do IKEA do Wrocławia pojechać po łóżeczko, przewijak, wanienkę i pewnie jeszcze pare innych rzeczy się nazbiera. Ale my dopiero na początku maja planujemy tam pojechać na takie większe zakupy. Do maja to będę kompletowala inne rzeczy z wyprawki żeby później nie zostać bez czegoś. A w czerwcu/lipcu zakup wózka [emoji56]

oar8flw1mdp5ujvp.png

dopiero tu trafiłam, ale na stukałyście dużo postów:D 643 strony ;) więc tak : była na prenatalnych 9.02 wszystko jest ok, maluszek współpracował tak fajnie że badania trwały 15minut, najprawdopodobniej będzie dziewczynka, aczkolwiek daje sobie jeszcze 4 tygodnie, może pokaże nam się coś innego ^^, termin według miesiaczki mam na 27sierpnia, według prenatalnych na 23, mamy tu jakieś mamy z Krakowa?

Ja z Krakowa nie jestem, ale witamy Cię w naszym gronie [emoji846] super, że wszystko dobrze u Was [emoji5]
Oj z tą płcią to nie ma co się tak spieszyć, podobno najlepiej pójść na usg połówkowe tak po 20 tygodniu, wcześniej może być mylna diagnoza. Teraz na prenatalnych moim zdaniem tym bardziej nie ma co się sugerować płcią, przynajmniej tak mi lekarz mój powiedział. Dlatego ja chyba jestem jedyna, która nie została poinformowana o płci, bo to mało możliwe [emoji28]

oar8flw1mdp5ujvp.png

reklama
To ja tez się przywitam. Nasze prenatalne były w ostatni piątek, wszystko wyszło prawidłowo :) kamień z serca normalnie i spokojnie można żyć dalej :) Termin mam na 20 sierpnia :)

Dlatego ja chyba jestem jedyna, która nie została poinformowana o płci, bo to mało możliwe [emoji28]

Ja tez nie znam płci. Mój gin nawet jeszcze nie zaczyna tego tematu ;) a starsza Siostra mówi, ze na płeć przyjdzie czas właśnie na połówkowy USG, wiec czekamy spokojnie :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry