reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Mam pytanie, miałyscie może wanienke z IKEI ? Czy jest dużo mniejsza jak taka zwykła standardowa?
Ja mam taką normalną i się zastanawiam nad tą z Ikei np wydaje się mniejsza a na początek dla takiego niemowlaka będzie dobra , 19,99 kosztuje w Ikei
Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png

Załączniki

• Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png
    Screenshot_2018-02-11-10-21-24.png
    63,9 KB · Wyświetleń: 540
Ostatnia edycja:
Zrobiłam mniej więcej listę wyprawkowa wg mnie, każdy co innego wiadomo potrzebuje itp, jednym coś się przyda komuś nie.
Taki długi wpis zrobiłam :-D
Mamy piszcie swoje listy lub dopisze czego może według was brakuje co wam się przydało .
Link Link do: WYPRAWKA dla dziecka i mamy
Kochana nie zaglądałam jeszcze, ale wpisałaś tam inhalator ? Bo jak dla mnie to inhalator przy dziecku niezbędny :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Kochana nie zaglądałam jeszcze, ale wpisałaś tam inhalator ? Bo jak dla mnie to inhalator przy dziecku niezbędny :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Nie, nie wpisałam właśnie jeszcze ;-) widzisz przypomniałas ;-)i jeszcze termometr

U mnie pierwszy raz korzystaliśmy jak synek miał 2,5 roku i to jaki krzyk był żeby zrobić. Teraz ja używam i naprawdę jestem z niego zadowolona i naprawdę daje efekty przy przeziębieniu, ostatnio w 3 dni się wyleczylam i wkoncu tez synek się przekonał :-)

Nie, nie wpisałam właśnie jeszcze ;-) widzisz przypomniałas ;-)i jeszcze termometr

U mnie pierwszy raz korzystaliśmy jak synek miał 2,5 roku i to jaki krzyk był żeby zrobić. Teraz ja używam i naprawdę jestem z niego zadowolona i naprawdę daje efekty przy przeziębieniu, ostatnio w 3 dni się wyleczylam i wkoncu tez synek się przekonał :-)
Ja pierwszy raz jak syn miał 4 miesiące :) dlatego dla mnie bez inhalatora to jak bez ręki :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Mam pytanie, miałyscie może wanienke z IKEI ? Czy jest dużo mniejsza jak taka zwykła standardowa?
Ja mam taką normalną i się zastanawiam nad tą z Ikei np wydaje się mniejsza a na początek dla takiego niemowlaka będzie dobra , 19,99 kosztuje w Ikei
Zobacz załącznik 838743

Zobacz załącznik 838743

My taką planujemy kupić. Koleżanka jest zadowolona choć twierdzi że później maluch się ledwo mieścił ale wiadomo że wiecznie nie bedziesz kąpać go w wanience. Może później w niej siedzieć sobie. Ta jest mała, nie zawali połowy łazienki :)

reklama
Tak już powoli będzie rósł :* mi już chwilę rośnie , ale ja mam mega słabe mięśnie brzucha po pierwszej ciąży i dlatego nic nie trzyma :( wyglądam już tak jak pod koniec 5 miesiąca ciąży z synem. Kopniaczki też już delikatnie czuje. Z synem w ciąży zaczęłam dopiero koło 16tc. Dużo z Was już niedługo zacznie 16tc to już powoli będziecie czuły :*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Chyba, że macie to szczęście, że łożysko jest na przedniej ścianie, to wtedy ponoć i do 20 tyg jak nie dłużej można czekać [emoji22][emoji24][emoji22]

9.08.18r. [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

Do góry