reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My taką planujemy kupić. Koleżanka jest zadowolona choć twierdzi że później maluch się ledwo mieścił ale wiadomo że wiecznie nie bedziesz kąpać go w wanience. Może później w niej siedzieć sobie. Ta jest mała, nie zawali połowy łazienki :)
No właśnie mała i o to mi chodzi żeby dużo miejsca nie zabierała taka poręczna dla niemowlaczka idealna :-)
później będzie większa bo mam po synku :-)

reklama
Witajcie mamy mam pytanie otóż od kilku dni czuję napięcie mięśni szczególnie przy siadaniu czy wyproznieniu wcześniej byly to silne ciągnące bole w pachwinie.Lek. przepis al mi Luteine 2x2 i Duphaston 2x1 zakazał No-spa ?!? W 1 ciąży też to miałem ale w 5 miesiacu i o wiele b. Bolesniejsze ze brałam tabl. Proszę o radę jak można złagodzić te dolegliwości myślę ze seks byłby dobry ale chwilowo nie mam z kim....

dopiero tu trafiłam, ale na stukałyście dużo postów:D 643 strony ;) więc tak : była na prenatalnych 9.02 wszystko jest ok, maluszek współpracował tak fajnie że badania trwały 15minut, najprawdopodobniej będzie dziewczynka, aczkolwiek daje sobie jeszcze 4 tygodnie, może pokaże nam się coś innego ^^, termin według miesiaczki mam na 27sierpnia, według prenatalnych na 23, mamy tu jakieś mamy z Krakowa?

dopiero tu trafiłam, ale na stukałyście dużo postów:D 643 strony ;) więc tak : była na prenatalnych 9.02 wszystko jest ok, maluszek współpracował tak fajnie że badania trwały 15minut, najprawdopodobniej będzie dziewczynka, aczkolwiek daje sobie jeszcze 4 tygodnie, może pokaże nam się coś innego ^^, termin według miesiaczki mam na 27sierpnia, według prenatalnych na 23, mamy tu jakieś mamy z Krakowa?
Nie wiem czemu nie mogę odpisać Ci na priv

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Do góry