reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja tez mam roznice tygodniowa ale tylko dlatego ze mam cykle 36 dniowe tak ze to normalne :)

Ja mam nieregularne cykle to raz a wtedy w listopadzie wspomagalam się paskami aby wykryc owulacje i kalendarzyk mi wskazywal ze już a paski dopuero 5 dni po dlatego też myślę ze z opóźnieniem to wszystko u mnie sie odbylo... Z reszta w 1 ciąży dziś sprawdzalam na zdjeciach i opisach było 2 tyg różnicy też niby dzidzia mlodsza a urodzilam 4.500 kg szczęście...

Jestem po kolejnej wizycie. Niby wszystko ok bo serduszko bije ale od ostatniego usg minelo 1,5 tygodnia a wiek ciazy wg usg sie nie zmienil i caly czas pokazuje 10 tydzien. Troche mnie to martwi :(

Szczerze, to poważnie zacznę chodzić po ścianach, bo mimo że to druga ciąża, to prenatalne będę miała pierwszy raz w życiu. Odwrotnie do tego co sie mowi, w pierwszej ciąży byłam dużo bardziej wyluzowana. Lekarz prowadzący powiedział, ze prenatalne nie sa potrzebne bo on wszystko widzi i temat był dla mnie zamknięty i szczęśliwa chodziłam cały czas. A teraz [emoji55] uważam na siebie jak na jajko [emoji57]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Takie to uroki mówią że kolejne ciążę człowiek spokojniejszy bo juz wie co i jak. A tu wiesz coraz wiecej i stres się robi... trzymam mocno kciuki za Ciebie ;)

Takie to uroki mówią że kolejne ciążę człowiek spokojniejszy bo juz wie co i jak. A tu wiesz coraz wiecej i stres się robi... trzymam mocno kciuki za Ciebie ;)
Jestem tego samego zdania. Przez to, że wiem więcej to bardziej się stresuję. Dziękuję Kochana [emoji7][emoji8][emoji8]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry