monika121326
Fanka BB :)
Dziewczyny nie bądźmy takie. Są osoby które piszą częściej inne rzadziej.Czasami ktoś znika na kilka dni. Dołączają jeszcze nowe mamy, czasami i za miesiąc, i za trzy ktoś może dołączyć. Weźmy wszystkie a czas zweryfikuje na zamkniętej grupie, które całkiem milczą a które są aktywne ale rzadziej, Nie wprowadzajmy jakiegoś reżimu
Mnie strasznie wysifiło wszedzie, na twarzy, szyi, plecach. Do tej pory nie miałam w ogóle z tym problemu. W ciąży jest bardzo ważne używanie filtrów przeciw UV bo od słońca nawet niewielkiej dawki powstaje ostuda, która po ciąży moze zostać. Są to własnie plamki na twarzy. Ja chyba już nawet trochę mam przy ustach, na podbródku. Ale trzeba też uważać na filtry w kremach, większość jest na bazie szkodliwego anty UV który przenika do organizmu i jest szkodliwy dla płodu, warto poczytać które kremy nadają się w ciązy. Tak samo warto sprawdzić podkłady z filtrem UV.
Ja stosowałam z synem Mustelę, teraz też, jakoś ją polubiłam i nawet nie mam zbyt dużo rozstępów po pierwszej ciązy.
Kilka dziewczyn wyraziło ochotę że chciałoby dołączyć do tajnej grupy na fb, więc zapraszam chętne: Link do: Zaloguj się do Facebooka | Facebook
Udało się