reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny ja już w domu. Wszystko wyszło pięknie, oczywiście się poplakalam [emoji1]Zobacz załącznik 836010

hchyyx8dnm3epjzo.png

Gratulacje :*

Gratulacje Thisjuss!!

Dziewczyny dzis złamało mi się kawałek 5zeba ,chciałabym sieć zapytać która z Was miała takie problemy w ciazy z zębami. Mi w pierwszej ciazy poleciały trzy od tak sobie ulamywaly się:/ i teraz znów. ;(

Tak próbowałam ale żadne mi mięso nie wchodzi:-) Z synkiem w ciąży np mięso jadłam bez problemu,jak zresztą wszystko . A teraz wielu rzeczy nie mogę jeść
To zostaje między innymi soja lub gdzieś też widziałam witaminy dla wegetarian typowo, tylko nie wiem czy można je brać w ciąży. Jeśli u mnie z mięsem się nie zmieni to się nad nimi zastanowię, bo daleko nie zajade przez tyle czasu.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

@oliwiapatrycja

Też mam totalny odrzut od mięsa, już od jakiś 3 tyg nie jem :) ani wędliny, parówek, mięsa na obiad w jakiejkolwiek formie. Staram się mimo wszystko jeść różnorodnie i nie odczuwam problemów z tego tytułu :) wyniki krwi też w porządku.

A Ty odczuwasz jakiś problem?

8une3e3kck8m6mea.png

@oliwiapatrycja

Też mam totalny odrzut od mięsa, już od jakiś 3 tyg nie jem :) ani wędliny, parówek, mięsa na obiad w jakiejkolwiek formie. Staram się mimo wszystko jeść różnorodnie i nie odczuwam problemów z tego tytułu :) wyniki krwi też w porządku.

A Ty odczuwasz jakiś problem?

8une3e3kck8m6mea.png
Po tak krótkim czasie wyniki jeszcze się nie pogorszą, gorzej po prawie dziewięciu miesiącach bez mięsa zastąpionego soja lub czymś podobnym. Nie jadłam kiedyś mięsa w ogóle przez dłuzszy czas, więc wiem czym się to kończy. Anemia, niedobory... Naprawdę trzeba wtedy uważać na dietę.

Niecierpliwie czekamy [emoji173]️
f2w3flw1cbdbspns.png

reklama
Do góry