monika121326
Fanka BB :)
Heh zobaczymy ;P najważniejsze by było zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja już w domu. Wszystko wyszło pięknie, oczywiście się poplakalam [emoji1]Zobacz załącznik 836010
Dziewczyny ja już w domu. Wszystko wyszło pięknie, oczywiście się poplakalam [emoji1]Zobacz załącznik 836010
Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was
To zostaje między innymi soja lub gdzieś też widziałam witaminy dla wegetarian typowo, tylko nie wiem czy można je brać w ciąży. Jeśli u mnie z mięsem się nie zmieni to się nad nimi zastanowię, bo daleko nie zajade przez tyle czasu.Tak próbowałam ale żadne mi mięso nie wchodzi:-) Z synkiem w ciąży np mięso jadłam bez problemu,jak zresztą wszystko . A teraz wielu rzeczy nie mogę jeść
Po tak krótkim czasie wyniki jeszcze się nie pogorszą, gorzej po prawie dziewięciu miesiącach bez mięsa zastąpionego soja lub czymś podobnym. Nie jadłam kiedyś mięsa w ogóle przez dłuzszy czas, więc wiem czym się to kończy. Anemia, niedobory... Naprawdę trzeba wtedy uważać na dietę.@oliwiapatrycja
Też mam totalny odrzut od mięsa, już od jakiś 3 tyg nie jem ani wędliny, parówek, mięsa na obiad w jakiejkolwiek formie. Staram się mimo wszystko jeść różnorodnie i nie odczuwam problemów z tego tytułu wyniki krwi też w porządku.
A Ty odczuwasz jakiś problem?
Gratulacje [emoji7] ja też płakałam [emoji23][emoji23]Dziewczyny ja już w domu. Wszystko wyszło pięknie, oczywiście się poplakalam [emoji1]Zobacz załącznik 836010
Mnie z synem w ciąży od mięsa odrzuciło teraz teżTak próbowałam ale żadne mi mięso nie wchodzi:-) Z synkiem w ciąży np mięso jadłam bez problemu,jak zresztą wszystko . A teraz wielu rzeczy nie mogę jeść