reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja już długi czas jadłam niewiele mięsa i mimo to wyniki są ok. Jak się pogorszą to będę się martwić i zaradzać :) a soi i tak nie mogę, bo mam hashimoto :)

8une3e3kck8m6mea.png
To ja mam wstręt do kawy co z drugiej strony się ciesze bo niestety jestem uzależniona od kawy od kofeiny. Jestem ciekawa czy po ciąży mi się zmieni[emoji4]

reklama
A ja mam dziwny przypadek jeśli chodzi o smaki :D przed ciążą uwielbiałam pizzę, mogłabym jeść kilka razy w tygodniu, a teraz mnie od pizzy odrzuca :D

Ja już długi czas jadłam niewiele mięsa i mimo to wyniki są ok. Jak się pogorszą to będę się martwić i zaradzać :) a soi i tak nie mogę, bo mam hashimoto :)

8une3e3kck8m6mea.png
Hejka Colorado....strasznie dużo tych rzeczy nas łaczy....teraz widzę ze doszło też hashimoto? Od kiedy się leczysz??
Chyba kiedyś już coś pisałas na ten temat...sory jak sie powtarzam.

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Thisjuss gratulacje
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie bo przywitałam się tylko i później miałam takie zamieszanie w życiu osobistym że tylko was czytałam a nic nie pisałam
Kochane mam problem już w nocy strasznie bolał mnie brzuch tak jak na miesiączkę i od rana nie jestem w stanie ruszyć się z łóżka tylko lerze a ból dalej nie przechodzi. Boli mnie cały czas czasem mocniejsze ukłocie przy zmianie pozycji. Już nie wiem co robić lekarz dopiero w piątek. Teraz jest 11tc 5 dzień od 6 tc mam stwierdzonego krwiaka, ale jak pytałam lekarza czy moge przez to czuć ból powiedział że nie jeśli jest ból to znaczy że macica się rozciąga. 2 dni temu w nocy też obudzilam się z silnym bólem w podbrzuszu bałam się że coś z dzieckiem, ale przegoniło mnie do toalety mialam jakieś zatwardzenie. Nie chce wyjść na panikare i jechać na sor ale już jedno dzieciątko straciłam w 6 tc wtedy tęż przyszedł ból i krwiawienie.
Ehh przepraszam, że tak się rozpisałam mam nadzieję że wybaczycie i poradzicie mi co robić

Thisjuss gratulacje
Dziewczyny nie wiem czy mnie pamietacie bo przywitałam się tylko i później miałam takie zamieszanie w życiu osobistym że tylko was czytałam a nic nie pisałam
Kochane mam problem już w nocy strasznie bolał mnie brzuch tak jak na miesiączkę i od rana nie jestem w stanie ruszyć się z łóżka tylko lerze a ból dalej nie przechodzi. Boli mnie cały czas czasem mocniejsze ukłocie przy zmianie pozycji. Już nie wiem co robić lekarz dopiero w piątek. Teraz jest 11tc 5 dzień od 6 tc mam stwierdzonego krwiaka, ale jak pytałam lekarza czy moge przez to czuć ból powiedział że nie jeśli jest ból to znaczy że macica się rozciąga. 2 dni temu w nocy też obudzilam się z silnym bólem w podbrzuszu bałam się że coś z dzieckiem, ale przegoniło mnie do toalety mialam jakieś zatwardzenie. Nie chce wyjść na panikare i jechać na sor ale już jedno dzieciątko straciłam w 6 tc wtedy tęż przyszedł ból i krwiawienie.
Ehh przepraszam, że tak się rozpisałam mam nadzieję że wybaczycie i poradzicie mi co robić
Jezeli nie jestes w stanie ruszyc sie z łózka, to moim zdaniem powinnas jechac do szpitala.

reklama
Jeśli Cie zgina z bólu to nospa powinna pomóc przynajmniej troche bo dziala rozkurczowo. Ale przy tak silnym bólu o jakim piszesz to rozwazylabym szpital tak jak dziewczyny pisza. Jeszcze jedna sprawa - Wiem ze pisalas ze ból jak na miesiaczke ale nie jest to przypadkiem jakies jelitowo-zoladkowe paskudztwo?

Do góry